Tényleg jó a fogkrém a pattanásokra? 1x kipróbáltam az orromon mert elég csúnya az egész orrom, de csípte a fogkrém, nem is bírtam sokáig és lemostam ez normális?
Szerintem a fogkrém már régimódi!Lehet vkinek segít, de az én egyik ismerősöm is a pattanásaira mindig fogkrémet használt, és az eredmény?Még csúnyább lila pattanások, amivel aztán az ember megszenved. Nem ajánlom a bőrorvost sem, mert néha csak ők is az embereken próbálgatják a krémeket, vizeket. Menj el kozmetikushoz, ha pattanásos az arcod, ő majd ajánl neked vmit.
Én mondjuk a végén már Pozsonyban kötöttem ki, egy Dermatológiai klinikán, ahol megnézték profik az arcomat és egy éves kúra után már el is tuntek a pattanásoknak a nyomai.
Látod te is, hogy csípte az orrodat a fogkrém, ne használd semmiképp!:)
én eddig egyszer kentem fel fogkrémet a pattanásomra, de még nagyobb dudor lett belőle:S
Ha meglátok magamon egy pattanást, lekorrektorozom, egy kicsit vastagabban mintha utcára mennék vele, vagy esetleg lealapozom a pattanást, ez leszárítja azt! nekem ez vált be!:)
Én próbáltam többször is, nem pattanásokra hanem egész arcra de meleg vízzel keverve, olyan érzés volt mintha lefagyott volna az egész fejem és nem tudtam kinyitni a szemem, viszont tényleg jobb lett :)
De csak ritkán próbáld, sztem marja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!