20 évesen még mindig pattanásos vagyok. Érdemes vennem Skinorent pattanásokra? Használ?
Én 24 leszek, de dettó ugyanúgy vagyok, mint te :(
Voltam bőrgyógyásznál, ő Skinorent írt fel nekem. Nagyon szép volt az arcom tőle, de ahogy nem használom, visszatértek a pattanások :/
Egyébként nekem nagyon jó volt.
Én azt javaslom, hogy kezdj el napi 25mg cinket szedni, és figyelj oda, hogy legalább 2liter vizet megigyál. Ez 1 hónap alatt már látványos változást hoz.
Éjszakára és sudocremet használok, nekem az szépen leviszi a gyulladást és gyorsabban is gyógyul tőle a bőröm...
A második vagyok.
Amúgy az a véleményem, hogy próbáld ki, aztán kiderül. Ez tök egyénfüggő, mindenkinek más jó. Míg pl. nekem a Skinorentől csodás volt az arcom, addig az Aknesoltól semmi. Azon kívül, h kiszárította a bőröm. Utolsónak meg pl. az vált be.
Úgyh csak azt tudom mondani, hogy próba cseresznye :S :)
Szia!!!!
Nekem is felirták a skinoren kenőcsöt de irtak még fel nekem egy dalacin nevű stiftet is ami egyből leszáritja a kellemetlen patikat ha véletlen kinőne 1 és képzeld szedem az aknenormint amit ugyan csak bőrgyógyász ir fel igaz száritja a szám de megéri jobban kinézni
Tévhitek:
Pattanások okozói: tulzásba vitt csoki, rendszertelen nemi élet stb stb az utóbbit kiemelem mert én hiába szexeltem annó nekem nem mult el a ragya a fejemről de ez most végre segit
Kiegészitők a gyógyszer mellé: ajakápoló létezik ugyebár az anew ajakápoló kenőcs és létezik a labello vagy ha a labello nem jó akkor lehet kapni 150 ft-ért potom összegért aloe verás ajakápolókat is
Ha nem vállna be a skinoren krém akkor menj vissza a bőrgyógyászhoz és szerintem ezt fogja majd javasolni de ezt mindenféleképp a bőrgyógyász határozza meg nekem 2 havonta kell mennem kontrollra
www.szepsegreceptek.hu
nekem ez a honlap segített letisztítani az arcom.
kb 8 évig szenvedtem aknétól, bőrgyógyásztól bőrgyógyászhoz jártam, csak a Roaccutan tisztította le ar arcom a féléves kúra után, de 4-5 hónapra rá megint újra pattanásos voltam.
használtam én mindent, drogériás és gyógyszertári krémeket is, millió házi praktikát.
aztán végig olvastam ezt a blogot, és a tanácsokat megfogadva sokkal sokkal szebb az arcbőröm.
(semilyen érdekem nem származik a blog "reklámozásából" nekem bevált és ennyi :))
vigyétek hírét, mert tényleg nagyon hasznos dolgokról szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!