Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklem a fiúkat?...

Miért nem érdeklem a fiúkat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,ápoltak a körmeim mindig...stb.Külsőleg semmi rossz dolog.A suliban van egy lány, aki hát bekébzelt és eminens.Nem vagyok rossz tanuló.De őt mindig puszilgatják a fiúk,meg stirölik.Jó nem hiányzik,de nem foglalkoznak úgymond velem.Kicsit féltékeny vagyok rá.Lehet hogy azért mert ismerem ,és ismernek engem a fiúk?
2009. nov. 17. 21:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Virág,15.éves
2009. nov. 17. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez erös túlzás hogy nem érdekled a fiúkat , csak úgy gondolom hogy te visszafogottabb vagy egy kicsit mint a másik lány akit emlitettél és szerintem ezért van ez.

De ez nem rossz szerintem.

2009. nov. 17. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
hozzám fiatal vagy, a többiek nevében nem tudok beszélni, de szerintem csak arról van szó, hogy a másik gáré könnyebben kapható a smúzolásra, és nem akarnak "fölösleges köröket" futni. persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked is olyannak kéne lenned. :)
2009. nov. 17. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 18. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, mire (nem) lennél hajlandó, hogy megkaphasd a "könnyen kapható" cimkét :) Emellett lehet, hogy jobban érdekled legtöbbjüket, csak ugye senki se lát a fejükbe...
2009. nov. 19. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Annyira nem értek a pasikhoz, de szerintem ha annyira akarod, hogy rád figyeljenek, öltözz kirívóbban, legyél körülöttük és beszélgess velük. Biztos hogy nem az a baj, hogy nem érdekled őket, hanem hogy túl "átlagos" vagy és nem kelted fel az érdeklődésüket.

2009. nov. 19. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
én mindig azt hittem/hiszem,hogy engem is pont lesz*rnak a fiúk.Pedig nem. Olyan dolgokat hallottam,amikről álmodni sem mertem volna. Az egyik legjobb barátom (aki mellesleg fiú) egyszer mondta messinger beszélgetés közben,hogy a lányok az osztályból "ooooolyan irigyek" rám. Én meg nem értettem,hogy mivan? mit kéne irigyeljenek RAJTAM,azon,akinél százszor szebb lányok vannak,meg százszor kur.vásabbak? És mondta a barátom,hogy a múltkor,amikor németórán odaült hozzám egy másik fiúbarátom,akinek nem volt könyve,hogy "szószerint idézem: miért ül minden fiú ****** mellé?". Szóval nagy ledöbbenés volt. Én mindig is a fiúkkal találtam meg a közös hangot. Én azt hittem ezzel az összes lány tisztában van. Úgy tűnik,mégis van kivétel.Irigyek rám,pedig én nem csinálok semmit. Azt hiszik ilyen meg olyan ribanc vagyok,mikor én csak a barátaimmal ülök. Ráadásul,sokszor észrevettem,hogy ha önmagam adom,és nem igazán igyekszek "bepasizni",akkor néhány fiú elkezd mozgolódni. Hogyha játszani akarok nekik,akkor már nem érdekli őket. Mellesleg sosem jártam még senkivel.
2009. nov. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!