Miért nem érdeklem a fiúkat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,ápoltak a körmeim mindig...stb.Külsőleg semmi rossz dolog.A suliban van egy lány, aki hát bekébzelt és eminens.Nem vagyok rossz tanuló.De őt mindig puszilgatják a fiúk,meg stirölik.Jó nem hiányzik,de nem foglalkoznak úgymond velem.Kicsit féltékeny vagyok rá.Lehet hogy azért mert ismerem ,és ismernek engem a fiúk?2009. nov. 17. 21:39
1/7 A kérdező kommentje:
Virág,15.éves
2009. nov. 17. 21:41
2/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez erös túlzás hogy nem érdekled a fiúkat , csak úgy gondolom hogy te visszafogottabb vagy egy kicsit mint a másik lány akit emlitettél és szerintem ezért van ez.
De ez nem rossz szerintem.
3/7 anonim válasza:
hozzám fiatal vagy, a többiek nevében nem tudok beszélni, de szerintem csak arról van szó, hogy a másik gáré könnyebben kapható a smúzolásra, és nem akarnak "fölösleges köröket" futni. persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked is olyannak kéne lenned. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 18. 07:35
5/7 anonim válasza:
Az a kérdés, mire (nem) lennél hajlandó, hogy megkaphasd a "könnyen kapható" cimkét :) Emellett lehet, hogy jobban érdekled legtöbbjüket, csak ugye senki se lát a fejükbe...
6/7 anonim válasza:
Hali!
Annyira nem értek a pasikhoz, de szerintem ha annyira akarod, hogy rád figyeljenek, öltözz kirívóbban, legyél körülöttük és beszélgess velük. Biztos hogy nem az a baj, hogy nem érdekled őket, hanem hogy túl "átlagos" vagy és nem kelted fel az érdeklődésüket.
7/7 anonim válasza:
én mindig azt hittem/hiszem,hogy engem is pont lesz*rnak a fiúk.Pedig nem. Olyan dolgokat hallottam,amikről álmodni sem mertem volna. Az egyik legjobb barátom (aki mellesleg fiú) egyszer mondta messinger beszélgetés közben,hogy a lányok az osztályból "ooooolyan irigyek" rám. Én meg nem értettem,hogy mivan? mit kéne irigyeljenek RAJTAM,azon,akinél százszor szebb lányok vannak,meg százszor kur.vásabbak? És mondta a barátom,hogy a múltkor,amikor németórán odaült hozzám egy másik fiúbarátom,akinek nem volt könyve,hogy "szószerint idézem: miért ül minden fiú ****** mellé?". Szóval nagy ledöbbenés volt. Én mindig is a fiúkkal találtam meg a közös hangot. Én azt hittem ezzel az összes lány tisztában van. Úgy tűnik,mégis van kivétel.Irigyek rám,pedig én nem csinálok semmit. Azt hiszik ilyen meg olyan ribanc vagyok,mikor én csak a barátaimmal ülök. Ráadásul,sokszor észrevettem,hogy ha önmagam adom,és nem igazán igyekszek "bepasizni",akkor néhány fiú elkezd mozgolódni. Hogyha játszani akarok nekik,akkor már nem érdekli őket. Mellesleg sosem jártam még senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!