Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég fogytam 16kg-t és azóta nem érdeklem a fiúkat. Nem a normál alkatú lányok jönnek be a fiúk?
Nekem pl a vékony lányok tetszenek, úgyhogy ne aggódj, biztos találsz valakit :)
"Azok akik csúfoltak meg mintha észre se vennének."
Ebből mi jön le neked? Számomra az, hogy az alakod az egyetlen dolog, amibe bele tudtak kötni ;). Biztos csinos vagy, törődj bele, hogy ez sokaknak nem tetszik. Inkább, minthogy riválisaid legyenek és megalázzanak mindenki előtt, nem?
19/F
Csak most olvastam a kérdésedet, de nagyon egyszerű a válasz a kérdésedre:
azoknak a fiúknak, akik körülötted voltak, te voltál a duci lány barát. Jól el voltak veled, mivel biztos volt a dolog, hogy semit nem akarnak tőled. Most, hogy lefogytál, már te is tetszel nekik mint lány. Nem tudják, hogy legyenek barátok egy jó nővel. Azoknak pedig akik csúfoltak, egy lettél a sok közül (ennek viszont örülhetsz). A legjobb megoldás amit javasolni tudok, hogy te próbálja a barátaiddal ugyanúgy viselkedni mint eddig. Ha még mindig furcsán állnak a helyzethez vmi vicces megjegyzés keretében megemlítheted, hogy attól, hogy jól nézel ki, még lehettek barátok. Az a lényeg, hogy tudd, hoyg jól nézel ki, és kényelmesen meglegyél a bőrödben. Ha te magaddal ki vagy elégedve, a fiúk is viszatérnek.
Kérdezd meg ezt a srácoktól:
A szép, formás melleket szereted, vagy a lapos mellkast?
A kerek popsi jön be, vagy a lapos?
A kerekebb arc tetszik, vagy a beesett?
A vékony, hústalan combok, vagy a húsosabbak?
Ha a lány húsosabb, erőteljesebb, vagy ha törékeny piszkafa?
Szerintem ezt a kérdést minden, normális súlyból, társadalmi nyomás hatására fogyni kívánó nőnek látnia kellene.
Sztem te nagyon kitartó vagy, h sikerült ennyit fogynod!
És ne törődj a többiekkel jobb ha észre sem vesznek mint hogy riválisaid legyenek sztem teremts új baráti kapcsolatokat és ne törődj a többiekkel!!!!!!!
Köszi mindenkinek a választ.Nem vagyok anorexiás!!!
De sokan mondták,hogy túl sokat fogytam és ezért belekezdtem egy új sportba,és beszéltem a háziorvossunkkal is aki segít pár kilót visszahízni és normális súlyba hozni.
Odamnetem a fiúkhoz és megkérdeztem mi a bajuk velem(a baráti tarsaságtól) és azt mondták,hogy azt hitték,hogy én nem akartam velük beszélni és, hogy majd új barátokat keresek.Kibékültünk és most minden oké.Azok aki csúfoltak most azért piszkálnak mert kicsi a fenekem...Nem beszélek velük.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!