Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem rég fogytam 16kg-t és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rég fogytam 16kg-t és azóta nem érdeklem a fiúkat. Nem a normál alkatú lányok jönnek be a fiúk?

Figyelt kérdés
12-13 éves koromban 166cm voltam és 65kg.Sokan mondták,hogy milyen duci vagyok.Voltak fiú barátaim akikkel jól elvoltam.Sőt flörtöltem és szinte mindig voltak körülöttem fiúk.De mivel nagyon sok fiú hívott bálnának,tehénennek,stb... eldöntöttem fogyok így 8.-ra fogytam 16kg-ot és azóta az összes ilyen barátom eltűnt.Akik eddig mindig velem lógtak messzire elkerülnek.Azok akik csúfoltak meg mintha észre se vennének.Nem köszönnek vissza szinte hozzám se szólnak.Nem azért csúfoltak mert kövér voltam???Akkor most mi a bajuk???
2009. okt. 6. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem pl a vékony lányok tetszenek, úgyhogy ne aggódj, biztos találsz valakit :)

"Azok akik csúfoltak meg mintha észre se vennének."

Ebből mi jön le neked? Számomra az, hogy az alakod az egyetlen dolog, amibe bele tudtak kötni ;). Biztos csinos vagy, törődj bele, hogy ez sokaknak nem tetszik. Inkább, minthogy riválisaid legyenek és megalázzanak mindenki előtt, nem?

19/F

2009. okt. 6. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Én pl egyből észreveszem egy lány arcán ha az sokat fogyott, és az már nem tetszik.
2009. okt. 6. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Csak most olvastam a kérdésedet, de nagyon egyszerű a válasz a kérdésedre:

azoknak a fiúknak, akik körülötted voltak, te voltál a duci lány barát. Jól el voltak veled, mivel biztos volt a dolog, hogy semit nem akarnak tőled. Most, hogy lefogytál, már te is tetszel nekik mint lány. Nem tudják, hogy legyenek barátok egy jó nővel. Azoknak pedig akik csúfoltak, egy lettél a sok közül (ennek viszont örülhetsz). A legjobb megoldás amit javasolni tudok, hogy te próbálja a barátaiddal ugyanúgy viselkedni mint eddig. Ha még mindig furcsán állnak a helyzethez vmi vicces megjegyzés keretében megemlítheted, hogy attól, hogy jól nézel ki, még lehettek barátok. Az a lényeg, hogy tudd, hoyg jól nézel ki, és kényelmesen meglegyél a bőrödben. Ha te magaddal ki vagy elégedve, a fiúk is viszatérnek.

2009. okt. 7. 01:19
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Bedőlsz minden baromságnak, anorexiás lettél? Komolyan mondom, aki azt mondja hogy duci a 166/65-re hogy duci, nem is normális. Mondjuk ha nagyon vékony lettél akkor is van akinek bejöhetsz. De miért kell egyből úgytenni, ha valaki mond valamit. Minden fogyózás nélkül is rendben lettél volna.
2009. okt. 7. 02:00
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Kérdezd meg ezt a srácoktól:

A szép, formás melleket szereted, vagy a lapos mellkast?

A kerek popsi jön be, vagy a lapos?

A kerekebb arc tetszik, vagy a beesett?

A vékony, hústalan combok, vagy a húsosabbak?

Ha a lány húsosabb, erőteljesebb, vagy ha törékeny piszkafa?

Szerintem ezt a kérdést minden, normális súlyból, társadalmi nyomás hatására fogyni kívánó nőnek látnia kellene.

2009. okt. 7. 08:40
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem bőven elég lett volna feleennyit fogynod. Piszkafa lettél, és így már nem tetszel nekik.
2009. okt. 7. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem biztos, hogy a testsúlyod a mérvadó. Lehet, hogy bunkó lettél, vagy különc. A világegyetem tágul, Te meg összemész. Ez nincs szinkronban. Olvasd többet a horszkópod, ha ott nem találsz megoldást, olvasd más horoszkópját.
2009. okt. 7. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem jól tetted, hogy lefogytál, a bálna nők nem jól néznek ki. Most talán kicsit túl vékony is vagy, de ha magadnak tetszel akkor minden rendben. A többiekkel ne foglalkozz, lehet hogy akik eddig csak havernak tekintettek _(mert kövér voltál), azoknak most tetszel! A barmok, akik csúfoltak, azok meg nem tudnak már csúfolni....
2009. okt. 7. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Sztem te nagyon kitartó vagy, h sikerült ennyit fogynod!

És ne törődj a többiekkel jobb ha észre sem vesznek mint hogy riválisaid legyenek sztem teremts új baráti kapcsolatokat és ne törődj a többiekkel!!!!!!!

2009. okt. 7. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ.Nem vagyok anorexiás!!!

De sokan mondták,hogy túl sokat fogytam és ezért belekezdtem egy új sportba,és beszéltem a háziorvossunkkal is aki segít pár kilót visszahízni és normális súlyba hozni.

Odamnetem a fiúkhoz és megkérdeztem mi a bajuk velem(a baráti tarsaságtól) és azt mondták,hogy azt hitték,hogy én nem akartam velük beszélni és, hogy majd új barátokat keresek.Kibékültünk és most minden oké.Azok aki csúfoltak most azért piszkálnak mert kicsi a fenekem...Nem beszélek velük.

Köszi a válaszokat.

2009. okt. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!