Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek moert lehet, hogy a fiukat nem érdeklem?
Legalabbis senki nem mutatja, hogy bejönnek neki :/
15 éves vagyok és még soha sem volt barátom, nem csókolóztam, de meg hozza sem ertem fiuhoz, mármint direkt nem
mi lehet a baj? Mit csináljak?
Nem tartom magam kifejezetten szépnek, de nagyon rondának sem.
De ugy erzem önbizalmam viszont kb 0
Neha csak egy kis dicséret hiányozna es ez valószínűleg megváltozna...csak pont azt nem kapok :)
És már nagyon vágyom egy kapcsolatra.
Egy fiu közelségere
hát igen, szar az élet és nem csak neked..
sztem nálam is olyan 15 évesen kezdődött hogy nagyon kéne egy lány de magányosnak nem igazán éreztem magam, mostanság érzem magam nagyon magányosnak(19)
ahogy szokták mondani: legyél elégedett magaddal
és sztem 15 évesen ne ez legyen a legnagyobb bajod mert borzasztóan el fogja terelni a figyelmed a tanulásról ami később rosszabbat von maga után
tegyél olyat amitől úgy érzed kicsit elégedettebb lennél, új ruha, kis edzés, barátokkal szórakozóhelyr elmenni
Bocsi, lehet félreérthetően fogalmaztam :D
Olyan dicséretre vágyok/vágynek, ami személyesen es szívből jon :)
2. Igy más vonja el a figyelmem :DDDD
Amugy szerintem Simán menne a tanulás is...bár ezt nem fogom megtudni :'D
A szórakozóhely nem az en világom :)
Jelenleg sportolok, amit nagyon élvezek :)
Csak ott hiába van sikerelmenyem :)
#2 vagyok
hidd el, el tudja vonni az ember figyelmét
én sem szeretem az olyan swages szórakozóhelyeket, ezért inkább barátokkal kocsmákba járunk ahol több ember van, ott teljesen átlagos emberek vannak
érdekes hogy a sport nem annyira dob fel, pedig az adhatna egy kis önbizalmat
Feldob es imádom is csinálni, a legjobb, amikor az oszt.tarsam ( aki amugy tetszik, de 'házi nyulra nem lovunk' :D es esélyem sincs nála) néz, mert utána van neki edzése es bejon a terembe :D
Es persze, akkor éppen jól dobok/jól passzolok :D
De önbizalmat nem igazán ad :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!