Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam leggyorsabban elefelejteni? V mit kene tennem? (Tobbi lent. )
Tehat mielott belekezdenek,nincs a telefonomon ekezet bocsi.
Kezdjuk ott h eletem EDDIGI legnagyobb szerelmerol beszelunk....Nem azt mondom h az igazi,hanem h az eddigiekhez kepest,ez a legnagyobb...Mondok par dolgot ami velem ugymond tortenik ha ott van a kozelbe :'3
-Ha elmegy mlettem rogton elpirulok,ha mar csakragondolok,rogton kepes vagyok elpirulni (Mielott szerelmes lettem volna bele,sosem pirultam el)
-Ha meglatom elolvadok
-Ha meglatom vagy a kozelbe van sokkal forrobb leszek,ugyertem h elkezd ugymond 'forrni a verem',mar a barataim is mondtak h nagyon forro vagtok es piros :'''D
-Pillangok repkednek a hasban,es ideges leszek,es ingerult,ha mondjuk valmibtudom h nincs rendben...
-Ha nm jon iskolaba egesz nap durcazok:''3
De ha egyszer meglatom,akk az egesz kedvem megvaltozik es sokkal vidamabb leszek😆
Kb most ennyit szedtem ossze,de van meg boven,tehat most mindenki arra gondol h ez milyen jo,meg h megis mert akarom elfeljteni?
Hat azert mert tetszettem neki de azota osszevesztunk,es letorolt Facebookrol...De nm hazudok mindig bamul,es egyszer-ketszer o is elpirult....De a baratnomnek azt irta mast szeret,viszont rlobe meg azt monta h mas tetszik neki😄😂😂😂😂es meglehet hazudott,mert a baratjat megkerdeztuk es azt mondta h mar lejart lemez az a csaj,akirol a baratnomnek beatta h szereti...Meg en szerintem szepen elelejtem,ha lehet...Bar erre sztm nincs lehetosegem...Mert egyszeruen nm megy,egy suliba jarunk+egyutt van tornank...Amit meg tudni kell h 2 evvel idosebb...Szerintem kb mindent elmondtam...
Tehat mit tanacsoltok ezzel az egesszel kalcsoltaba?
Trollok kimeljenek,legyszi😸
Koszonom mindenkinek elore a valaszat💞💞💞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!