Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Baratnoimnek baratjuk van. |tobbi lent|
Van 2 baratnom akiknek baratjuk van. Es mostanaban ez miatt csak suliban talalkozunk hetvegenkent. A baratjuk masik varosba jarnak suliba igy veluk a baratnoim hetvegere terveznek programokat.Igy persze en a baratnoimmel nemtudok talalkozni es a tobbi baratnom se. Ezt eltudom fogadni es megertem. De azt mar nem, hogy hetkoznap is pl. suliban is facebookon beszlegetnek egymassal es mi alig szolunk egymashoz. Meg amikor hetkoznap is tervezunk programot ok ugyanugy uzenetben beszlegetnek es nem is foglalkoznak velem vagy a baratnoimmel. Es a masik, hogy mar hetek ota kitalaltunk egy programot a holnapi napra. Es megkerdeztem tole az egyik baratnomtol, hogy akkor talalkozunk holnap. Azt mondta hogy nemtudja. Kerdeztem tole, hogy miert nemtudja es a valasz is vsak annyi volt, hogy nemtudom. Nem reg pedig kinyogte, hogy azert mert a baratjaval lesz.
1. Miert nem birta ezt elobb elmondani, hogy a baratjaval akar lenni? 2. Mar hetek ota terveztuk ezt az egeszet.
Szerintetek? Vagy en reagalom tul ezt az egeszet?
Hát mondd meg nekik, hogy amikor suliban vagytok akkor sem beszélnek veled :/
Az én barátnőmnek is van barátja mégis szakít rám időt. Mióta vannak együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!