Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért nem engedi, hogy nézzem a telefonját?
Ha pl. fekszik mellettem és csak úgy random nézi a fb-ot vagy beszél valakivel eltakarja és nem nézhetem meg, ha a kezembe veszem és kívülről nézem vagy csak fogom már egyből veszi vissza..nagyon allergiás rá.
Én azért ezeket engedem a "felügyeletem mellett" ha nagyon elkezd túrkálni az üzeneteim között akkor veszem el
legközelebb már belenézek,hogy mit titkol ennyire
Azért mert az ő telefonja és nem a tiéd.
Amúgy meg ebből látszik, hogy mennyire nem bízol meg benne és nem vagy magabiztos. Félsz, hogy megcsal ;)
Nem javaslom, hogy kotorássz a telefonjában! Semmi közöd hozzá, az a magánszférája! Ha nem bízol benne, hagyd ott a fenébe!
De ha beleturkálsz a telefonjába, azzal törvényt is sértesz. Hallottál már a levéltitokról? A megsértése még családon belül is bűncselekmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!