Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem engedi hogy használjam a telefonját. Titkolhat valamit?
18F
Ő 17L
Mikor ott van a telefonja az asztalon és elviszem akkor ha észreveszi egyből jön oda hogy "nem!nem szabad!a telefonom hagyd!"
Mivel tudom a kódot így feltudom oldani,de ilyenkor azzal fenyegetőzik hogy megváltoztatja a kódot.
Nem turkálnék a telefonjába meg semmi csak neki mondjuk van rajt egy játék,vagy zenét nyomatni róla vagy képeit megnézni.
Ha látja a telefonját a kezemben akkor egyből jön oda kedvesen és veszi ki a kezemből gyengéden és közben esetleg megcsókol.
Mikor ő használja az én telefonomat én nem izélek rajta,had használja. De ő egyáltalán nem engedi a kezembe az övét.
A barátnőd jelenleg abban a korban van, amikor még sok minden érdekli, lehet olyan dolgokat olvas a telefonján, ami csajosak, esetleg intimek, és zavarba jönne, ha látnád.
Én erre gondolnék a helyedben, én is ilyen voltam :)
26 N
Nem titkol semmit, csak egyszerűen olyan van rajta (ha megtalálnád)amiről úgy érzi, hogy nem pasinak való...
..némi féltékenységet generál ez a szitu, de teljesen feleslegesen aggódsz..ha pasi lenne a dologban, nem találnád a telefonját sem, duplán lenne kódolva, és sokkal idegesebb lenne.
Barátnő ide, jópofagyerekvagyok oda, ne nyúlj a más telefonjához. Ez a telefon-kultura még csak most van kialakulóban, de jó irányba halad...
Nekem például két telóm van...az egyik védett, és néma, állandóan táskában van, a másik kint van az asztalon csalinak...
nos ha vendég jön, némelyik kézbe veszi, ha azt hiszi nem látom...azt nézheti...
Szóval nyugi, nem pasizik...te vagy a szeme fénye.
Ha mégis, azt keményen észrevennéd.
Használod a mindzsóját Te kretén! Nem elég az neked!?
NEM A TE TELEFONOD!
Nagyon fiatalok lehettek! Ennek ellenére olyan vaskalaposak vagytok mint a saját ükapáitok!
Honna veszitek a bátorságot, hogy a más privát szféráját bolygassátok?
SEMMI KÖZÖTÖK A MÁS TELEFONJÁHOZ! Ha hagyja, hagyja, ha nem , nem!
Mekkora az isten állatkertje!
ISTEN
A barátnőd nem a tulajdonod!
A TELEFON PEDIG AZ Ő TULAJDONA! KUSS TŐLE!
Géza! Ha hozzányúlsz a telefonomhoz, megöllek!
Gizi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!