Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom nem hajlandó velem mutatkozni, mikor áthívom nagy nehezen mondd igen, de akkor is a telefonját nyomkodja.16/l
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 23:00
2/10 anonim válasza:
Mekkora paraszt......nyíltan beszéljétek meg. Nyúld le a telefonját ha nem figyel 15/F
3/10 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem akar veled mutatkozni?
Nem megy ki veled utcára meg ilyenek? Nem akarlak elkeseríteni de akkor az már régen rossz.
Esetleg ezeket mond el neki is, és ha úgy reagál dobd el a gec***. Hidd el lesz olyan aki jobban megbecsül! :D
4/10 A kérdező kommentje:
Mondtam neki mi a problémám azt mondta, hogy kezdek meghibbani...
2015. aug. 14. 23:08
5/10 Gérard G. válasza:
"A barátom nem hajlandó velem mutatkozni"
Véleményem szerint cikinek tart téged(nem bántásból mondom).
"mikor áthívom nagy nehezen mondd igen, de akkor is a telefonját nyomkodja"
Ebből arra következtetek, hogy abszolút nem érdekled.
"Mit tegyek?"
Én a helyedben rég kidobtam volna, aki nem törődik velem, nem foglalkozik vele, sőt még cikinek is tartja a velem való mutatkozást.
Instant kidobnám.
6/10 anonim válasza:
Pfff, kicsit gáz a gyerek...
Ha így áll hozzá akkor keres másikat.
#3 voltam
7/10 anonim válasza:
Nem szeret, unja a kapcsolatot és téged is. Ez van...Dobd ki
8/10 anonim válasza:
Hiába mondjátok neki, nem fogja kidobni a swag csimbókot. A csajoknak az ilyen szaralakok kellenek valamilyen elb-szott oknál fogva. -.-
9/10 A kérdező kommentje:
Már dobtam...és nem a suli nagy menője még az osztályé sem...
2015. aug. 15. 00:49
10/10 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele,ha nem.foglalkozik veled és leszar akkor nem ő az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!