Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van bárki, akit nem csak...

Van bárki, akit nem csak érdekel a lolita divat, de az utcán is merne mutatkozni ilyen kinézettel?

Figyelt kérdés

Én nagyon szívesen csinálnék különböző programokat sweet lolita kinézetben, de az ismerőseim közül senkit nem érdekel ez a stílusirányzat annyira, hogy egy ilyen ruhát vegyenek. Arról nem is beszélve, hogy az utcán mutatkozzanak.

Csak én vagyok túl őrült, vagy mást is érdekel komolyabban a lolita divat?

2015. aug. 11. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem érdekel és szívesen is hordanék ilyeneket, de soha az életben nem lesz erre pénzem.
2015. aug. 11. 16:59
 2/5 anonim válasza:
Én is szívesen hordanék sweet loli ruhákat :)
2015. aug. 13. 18:08
 3/5 anonim válasza:

Első:nincs pénzed? Nincs pénzed elmenni a helyi turkálóba kukázni egy kawaii potato feliratos pólót?XD

Vagy esetleg egy animés pulcsit.

Nem kell ehhez vas se. Mindenki azthiszi hogy milyen drágák ezek a cuccok holott felmennél whisre és 20$-ér megveszed a leg tittifittib lolita ruhákat. Először mielött terjesztenétek neten az árakat utána kéne nézni. Ám én még igaz nem vagyok kawaii sem lolita de most gyüjtöm a cuccokat mert szerintem sokkal aranyosabb bályosabb ha egy ember szeret mosolyogni életvidám és még meg is látszik rajta nem úgy mint az emokon. Szerintem kreativ stílus igaz türelmesnek kell lenni hogy megtaláld a neked megfelelő ruhát, de megéri.:)

Ja és a kérdésre a válaszom,hogy hagy bámuljanak az emberek te csak azzal foglalkozz ők korántsem ilyen egyediek és aranyosak mint te és szerintem a ha a cosplayeseket nem bámulják téged se fognak. Fognak de szerintem jo dolog ugyhogy ne másokra figyelj.

2016. jan. 4. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:

én több mint 10 éve így tolom :'D

suliba is lazán elmentem loli ruhákban ha ahhoz volt kedvem :3

2016. jan. 13. 23:14
 5/5 anonim válasza:
Már bocs de a kawaii potatos póló mióta lolita?
2016. jan. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!