Miért lett mára divat mezítláb mutatkozni utcán, közösségben? Miért nem szégyen ma a meztelen lábfejünket mutogatni?
Régen kifejezetten a szegénység egyik jelének számított mezítláb járni. De még az 1980-90-es években, amikor én voltam gyerek, fiatal, a zokni akkor is szinte kötelezőnek számított még nyáron is.
Miért felejtődött ez mára ennyire el?
Ma fiúk, férfiak is tömegesen járnak áprilistól-októberig csupasz lábbal az utcán mindenféle papucsokban, szandálokban.
Te mit gondolsz erről?
ahogy előttem írták, kérdező
meztelen kezedet se mutogasd, kesztyű nélkül ki se lépj az utcára
egyébként meg változik a világ
régen a férfiak kalapot hordtak, mindenhova öltönybe mentek
ám a gyerekek simán mászkáltak mezítláb még a városban is az utcán, és sokan nem szegénységből, hanem mert így volt természetes, kényelmes
Halleluja csak csinálják, én díjazom! :)
Üdv.: Egy lábimádó pasi. :P
Ui.: Régen az R-go is jó számokat csinált...stb.
Talán mert kényelmes és egészséges? Miért változott ez ennyire vissza? Ugye tudod, hogy Te sem cipőben, zokniban születtél? :-)
Nyáron igen is kényelmesebb egy papucsban mászkálni, mint büdösíteni a lábam egy zárt és szoros cipőben. Ha zavar, akkor ne nézz oda. Miért lenne szégyen a meztelen lábfejünket mutogatni? Nem tartozik a nemi szervek közé, semmi intim dolog. Természetes. Ennyi. Vagy esetleg némi irigységet vélek felfedezni a kérdezőben? Túl sok önmegtartóztatás van benne, hogy ő is kényelmesen éljen?
Ma már kosztümben is meg lehet jelenni harisnya nélkül - Diana hercegnő óta.
Természetesen alkalmi szandál illik hozzá.
Nem szégyen a meztelen lábfej, hogy jutott eszedbe ez egyáltalán? Éltél valahol külföldön, ahol ez szégyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!