Egy fiú kollégám az irodában délután már többször is levetette a cipőjét meg a zokniját és mezítláb volt bent. Illik ezt vagy miért teszi?
Figyelt kérdés
zokni, cipő, munkahely, iroda, mezítláb2013. júl. 25. 09:02
1/7 A kérdező kommentje:
Biztos melege van neki is nyáron, dehát azért nem tudom.
2013. júl. 25. 09:03
2/7 anonim válasza:
Biztosan azért teszi, mert melege van. Majdnem negyven fok van, én nem csodálkozom. :)
Szerintem ha titeket nem zavar, ha nem büdös a lába vagy ilyesmi, akkor egyáltalán nem gáz, ha mezítláb van. Hacsak persze nem olyan a munkahelyetek, hogy illetlen legyen.
Egyébként én is le szoktam venni a szandált/balerinát, mikor az irodában vagyok. Nem melegszik be a cipőbe a lábam, és az asztal alatt úgysem látja senki. Használok cipődezodort, hogy véletlen se kerüljek kellemetlen helyzetbe, szerintem így minden rendben van ezzel.
3/7 anonim válasza:
Hát, nálunk csak lányok vannak, de mi rendszeresen kibújunk a cipőnkből, ha nem látja senki, csak nekünk könnyebb, nem olyan feltűnő, mint egy fiúnál, de ha nekünk szabad, akkor neki is szabad. Mondjuk nem illik, de az egy más dolog.
4/7 anonim válasza:
Azért hogy még a zokniját is leveszi...az nem hétköznapi. :D
5/7 anonim válasza:
Melege van. Baj? :) A cipő úgyis az utcára való, én rögtön leveszem, ahol csak tudom.
6/7 anonim válasza:
Ha asztalnál ül akkor még elfogadható, egyébként szerintem illetlenség. Azért mégis csak egy munkahely, ráadásul iroda.
7/7 anonim válasza:
Nyáron nálunk kisebbségben vannak azok, akiken lenne zokni. Egyes elvetemültek képesek papucsban járni, a többiek inkább mezítláb. :) És nem, nem látom, hogy miért lenne gond, ha valamennyire otthon érzi magát az ember az irodában, akkor inkább az a fura, ha cipőben marad egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!