Az szerintetek normális, hogy mostanában az üzletekben boldog-boldogtalan mezítláb próbálhatja fel a lábbeliket?
Eddig úgy tudtam, mezítláb tilos.
Legalább egy zoknit vigyen magával táskában, vagy valami....
Mondjuk úgy tudom elképzelni, hogy azért nem szólnak érte az eladók, mert ebből élnek. Ha elküldenék a tisztelt kuncsaftot, lehet nem jönne vissza....pénze bánná.
Több olyan boltban jártam, ha nem volt valakinél harisnya-zokni, az eladó adott egyet.
Én egyébként mindig abban próbálok cipőt, mert valóban nem higiénikus. Sőt, ha megvettük a cipőt, ajánlatos otthon kimosni, mert ki tudja, hányan próbálták fel előtte mezítláb. Sajnos, nem tudni, gombás volt-e esetleg a lábuk.
Ami rohadt egy nyavalya, mert nagyon nehéz kikezelni.
Én eddig olyan hellyel találkoztam, ahol nem engedték zokni/harisnyazokni nélkül felpróbálni a cipőt (Kínai üzletben is!)
Szerintem sem higiénikus dolog, és nagy mínusz a boltnak.
Nekem kérdésedről az jutott eszembe, hogy nemrégen volt egy olyan kérdés, amikor az illető azért háborodott fel, mert nem engedték neki, hogy mezítláb felpróbáljon egy cipőt.
Persze ő is kapta a válaszokat, hogy ez nem illik.
A végén nagy boldogan közölte velünk, hogy talált egy olyan cipőboltot, ahol zokni nélkül is próbálhatott.
Én sem megyek cipőt vásárolni zokni nélkül, ez alapvető higiéniai előírás /lenne/.
A legtöbb helyen van ingyen próbazokni is...
Mondjuk van pár fajta cipő, amit elég nehéz próbazoknival próbálni, mert olyan a kialakítása (főleg szandál), de anélkül szerintem sem illik.
09:33
És megengedték neked tegnap, hogy mezítlábra próbálgasd a cipőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!