Az szerintetek normális, hogy mostanában az üzletekben boldog-boldogtalan mezítláb próbálhatja fel a lábbeliket?
Figyelt kérdés
Végigjártam két plázát is ma délelőtt, cipőboltokat néztem, mindenütt ugyanaz a látvány: mezítlábra próbálgatják a cipőt, papucsot. Az eladó ott áll előtte és egy szava sincs. Még segít is neki. Ez most normális dolog és én vagyok maradi, hogy fennakadok rajta? Vagy ti mit gondoltok?2013. máj. 4. 13:09
11/14 anonim válasza:
Persze, de máshogy nem is bírtam volna !!! Kedvesek voltak !!!
12/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy mezítláb hordod. De IGÉNYES ember nem próbál mezítlábra olyan szandált, cipőt, amit esetleg utána más ember hordani fog. Beleizzad, viszi bele a koszt, fincsi kis bacikat, akár gombás fertőzést... gusztustalan. Arra a pár mp-re kibírsz egy próba harisnyazoknit. Na mondjuk olyan helyen sem vásárolnék, ahol az idióta eladóknak fontosabb, hogy eladják a cipőt, mint az alapvető higiénia, hogy nem engednek mezítlábra próbálni.
13/14 anonim válasza:
Ma a tescoban is mezítláb próbálgattam félórán keresztül a vászoncipőket, és senki se szólt, pedig kb 50 ember látta, sőt máésok is mezítláb próbálják, mert mindenkii mezítláb cipőben jár, ez az új divat !!!
14/14 anonim válasza:
Most vagyok vászoncipő vásárlásban, és ma a playersoroomba is mezítláb próbálgattam a vászoncipőket !! És engedték !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!