Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy ismerősöm mondta barátnőmr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm mondta barátnőmről hogy van még egy fiú a rajtam kívül és nézzem meg a telóját. Milor megkérdeztem hogy biztos nincs senki más akkor esküdött hogy nincs de a telefont nem adja ide semmi pénzért hogy megnézzem. Szerintetek mitcsináljak?

Figyelt kérdés

2017. máj. 5. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Bízz benne, a bizalom mondjuk elég fontos része ennek az egésznek, ha szeretnéd megtartani a barátnőd. Ha nem bízol benne, nincs értelme.
2017. máj. 5. 23:48
 2/2 anonim válasza:
100%
A bizalom tényleg fontos,de ha nem lenne senkije akkor szerintem odaadná a telóját és megharagudna rád hogy nem bízol benne,akár huzamosabb ideig is zavarná a bizalmatlanságod.Ez esetben egyértelműen ő "nyerne" és te lennél a bizalmatlan barát.Azonban így hogy nem adta oda nem egyértelmű a helyzet,lehet hogy csak elve hogy nem adja oda a telefonját mert a saját szférája csak rá tartozik (én barátnőm is ilyen volt) viszont így erősen felmerülhet a gyanú ,hogy tényleg van más. Minden pletykának van alapja,illetve így,hogy megtagadta hogy megnézd szerintem valószínűbb,hogy tényleg van valaki más is. De te ismered jobban a barátnőd és hogy milyen típus,mindenesetre én azt mondom,hogy You are not the only one. Az hogy mit tudsz ilyenkor csinálni jó kérdés, tényleg attól függ hogy milyen a csaj. Beszélgetnék vele mélyebben erről és az érzelmeinkről plusz a kapcsolatunkról,illetve felemlegetném az adott pletykát és nézném a reakcióját. Ezek után szerintem megállapítható lenne a helyes döntés.
2017. máj. 6. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!