Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lépett le szó nélkül, és miért kapcsolta ki a telefonját?
Már 8 hónapja tart a kapcsolatom a barátommal.Ma veszekedtünk azért mert küldtem neki a rajzomról egy képet, és ő azt mondta hogy "anorexiás" mert túl vékony volt a lába de közben meg normálisat rajzoltam. Ő kérdezte hogy mi a baj azzal hogy elmondta a véleményét a képről, de én ezért le idiótáztam meg lehülyéztem mert vak volt és nem látta hogy az a lány nem is anorexiás. És ezután nagy vita volt én meg megfenyegettem hogy ha lelép akkor öngyilkos leszek. Régen is voltak ilyen veszekedések apró dolgok miatt. De úgy érzem mindig nekem van igazam. Most nem akar feljönni és a telefonját is kikapcsolta. Mit tegyek hogy újra beszélhessek vele, és hogy a vitákat elkerüljük?
15/L
Ilyen hülyeség miatt öngyilkos lenni? Te normális vagy?
Ha a pasi helyében lennék én is ugyan ezt tettem volna. Mondjuk lány vagyok de ha ezt mondaná a partnerem én biztos lenyugtatnám vagy kikapcsolnám a mobilt. Azér álljunk már le.
Kérj egy pofont anyukádtól.
Ha nem érti miért, meséld éld a szitut. Ha nem ad akkor sem pofont, lehet nem tőle örökölted az agresszív viselkedési formát és ad némi tanácsot, ami segíteni fog.
"Szakítottam vele ez miatt.,,
... "ez,, miatt? Ennyire gyenge vagy?
"Mert ezt mégse csinálhatja hogy csak úgy lelép és kikapcsolta a telefonját.,,
De bizony csinálhatja. Melletted garant, hogy arany élet veled élni.
"Tiltottam facebookról is. Nem is érdekel már mit csinál.,,
Tilsd. Neki lesz könnyebb.
"Úgyis egy nagy idióta.,,
Ezen jót nevettem, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!