Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lépett le szó nélkül,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépett le szó nélkül, és miért kapcsolta ki a telefonját?

Figyelt kérdés

Már 8 hónapja tart a kapcsolatom a barátommal.Ma veszekedtünk azért mert küldtem neki a rajzomról egy képet, és ő azt mondta hogy "anorexiás" mert túl vékony volt a lába de közben meg normálisat rajzoltam. Ő kérdezte hogy mi a baj azzal hogy elmondta a véleményét a képről, de én ezért le idiótáztam meg lehülyéztem mert vak volt és nem látta hogy az a lány nem is anorexiás. És ezután nagy vita volt én meg megfenyegettem hogy ha lelép akkor öngyilkos leszek. Régen is voltak ilyen veszekedések apró dolgok miatt. De úgy érzem mindig nekem van igazam. Most nem akar feljönni és a telefonját is kikapcsolta. Mit tegyek hogy újra beszélhessek vele, és hogy a vitákat elkerüljük?

15/L

2016. aug. 27. 19:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én is ezt tettem volna.
2016. aug. 27. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
szivességet tettél volna a világnak, ha öngyilkos lettél volna. még ő könyörgött mert te elvártad? muszáj hogy ez kamu legyen omg..szánalmas vagy. az ilyen lányok arra se érdemesek hogy az arcukba töröljem a sáros bakancsomat
2016. aug. 27. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm mint te.És én is letiltottam megnyugodhatsz ő nagyon jól tette,
2016. aug. 27. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Hát ez így jól esett reggelire. xD

Ilyen felfogással az oviban lenne a helyed, nem párkapcsolatban. Nem is értem, hogy jöhetett veled össze. Hogy bírta ki? Nyilván nem ez volt az egyetlen vitátok.

Még te akarod, hogy könyörögjön? Nem is csinált semmi rosszat, csak a véleményét mondta el. Ahogy én is elmondom a véleményem a barátnőmnak, legyen az pozitív, vagy negatív, ahogy ő is, sőt, értékelem, ha valami nem tetszik neki, és nem mondja rá, hogy "aha, jó lett" hanem megmondja, hogy valami valahol kevés valahol sok, elrendezés stb... (grafikáról van szó).

Mit kell ezen felkapni a vizet? Ahány ember annyi stílus, bele lehet találni a nagytöbbségnek tetsző kategóriába, de negatív kritika mindig is lesz.

Van, hogy én is lelépek netről, vagy átrakom telót repülőbe, mert ki akarok kapcsolódni, vagy éppen futok, vagy csak teljesen nincs kedvem senkihez, mert épp nem tudtam aludni, csak 2 órát, és full szívok miatta, mert akkor nem tudok koncentrálni, szóval akkor inkább jön a gép előtti heverőzés. És persze nem tud hívni, meg fbn se vagyok, néha max felnézek, kérdi, hogy mizu, és leíro, hogy mi van és miért, vagy épp hol voltam, és el van intézve.

Neked kellene könyörögnöd, neked kellene őt keresned.

Remélem, hogy nem lesz tovább melletted. Mert csak szívni fog.

Nem csak rólad szól a világ, kislány.

F/17

Ui.: ha lepontozol, tebajod.

2016. aug. 28. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
KAMU
2016. aug. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!