Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg mit jelent?
Figyelt kérdés
Mult szombaton voltam uszodaban,es lattam egy tinipart.. A lany nagyon elelmes es hiperaktiv volt.. Fogdta a fiu kezet es hurcolta ide oda de a fiu unottan ment a hata mogott.. Es mikor felmentem a csuzdara a fiu valamit mondott a lanynak es keszultek visszaallni a sorba, a lany beallt a sorba,mire a fiu megfordult es lement a lepcson, es a lany elkezdett konnyezni..Es megsajnaltam..Lattam mar ilyen parkapcsolatokat,de ha ilyen undok az eggyik fel,vagy nem szereti miert vannak egyutt?2017. febr. 16. 14:13
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg már nem élvezte annyira ezt a kapcsolatot. Sajnos van ilyen. Én személyesen nem tartom a fiút undoknak, csak már nem látta valószínűleg értelmét hogy folytassák. Ha tényleg úgy volt ahogy mondod, akkor ez egyszer így is úgy is bekövetkezett volna.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak azaz,hogy miutan a lany lecsuszott a csuzdan,a fiu utanna ment.. Szoval nem ertem..
2017. febr. 16. 14:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!