Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerinetetek normális hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetetek normális hogy attol félek hogy nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 vagyok. Most mentem középiskolába és majdnem minden fiu beszél valamilyen lánnyal. Én senkivel rá se irnak hozzám se szolnak semmi. Attol félek hogy majd nem lesz barátnőm. Szerintetek ez normális?
febr. 1. 20:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
nem jol fogalmaztam meg de értitek.
febr. 1. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Inkább attól félj hogy milyen lesz 😂 mert jó vége egyiknek sincs
febr. 1. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális még ebben a korban.

Én 10 évvel idősebb vagyok és nekem sem volt soha senkim. Nekem már lenne rá okom, de te még gyerek vagy. Ilyenen jelentéktelen dolgon nem kéne görcsöljél még ennyi idősen.

febr. 1. 21:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja okes.
febr. 1. 21:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet azért zavar mert folyamat kérdezik hogy mikor lesz már barátnőm.
febr. 1. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:

persze mindenki fejében előfordul aki ilyen parázós, ha elkezded az ismerkedést írsz nekik meg probálkozol majd lesz valakid úgy is olyan nincs h nem

adsz magadra, normális vagy, fürdesz rendesen, sima ügy csak ne parázd túl

febr. 1. 22:10
 7/14 A kérdező kommentje:
ja meg multkor felmmentem omeglére és sokan azt modnák hogy hogy nezek ki meg stb. :(
febr. 1. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Tőlem is kérdezték 1x-2x még pár éve. Adtam rá valami semleges választ, aztán beletörődtek. Már senki nem hozza fel.

febr. 1. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg konkrétan félsz ettől, az nem jó, mert csak feszült leszel, ami nem vezet jó eredményhez.
febr. 1. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az omegle meg az ilyenek néha eléggé egy fertő tud lenni. Ilyen sajnos az internet. Tele van trollal, ahogy ez az oldal is néha.

Ne hagyd magad, szólj nekik vissza valamit vagy küldd el a búsba.

febr. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!