Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri meglepni szakítás után?
Minden ismerősöm elég egyoldalú szinte abból áll keféljem ki magam jobb lesz de én nem ilyen vagyok imádom a volt barátnőmet
1 hónapig nem volt otthon igy nem találkoztunk és többet veszekedtünk meg durvábban.
Amíg egy másfél hét csendet nem tartottunk gondolkodásra és azután döntött ugy ,hogy nem megy majd nemrég kaptam meg a levelét ami sokmindent elmagyaráz szeret még mindig azt mondta csak régóta nő benne egy ön utálat ami megfertozte a kapcsolatunkat ettol lett egyre kevesebb kedve szóval ugy döntött nelkulem elkezdi az álmát egy év mulvq hogy felnojjon stb tudom kifogásnak tűnik de úgy érzem ismerem és tényleg ez a helyzet szóval ha mindketten szeretjük egymást viszont az ösvénye ugyanugy kinozza őt ..
Érdemes lenne meglepnem az ajtajába és ha úgy van megölelnem? Talán ijesztő tudom.. nem akarom bántani nem haragszom ,hiányzik és ha minden igaz én is neki.
Kínozz a tudat ,hogy lehet ennyin múlna, hogy újra minden menjen ,hogy nem akarok lemaradni a lehetőségről hogy helyrehozhassam arra is gondoltam hogy barátnőjével beszélem ezt meg de vagy tovabb kuldi neki vagy nem raijeszteni hogy barmikor ott lehetek azt nem akarom...
Kérlek akár tapasztalatból de mondjátok meg jó e vagy nem össze vagyok törve és csak arra tudok gondolni ,hogy ujra megölelhessem mert tökéletes volt amig élőben együtt voltunk...
Nem! Semmiképpen.
Hagyni kell, hogy járjon a maga tempójában, a maga céljai felé, a saját útján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!