Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Újra össze akar jönni, de én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra össze akar jönni, de én nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akivel egy nagyon rövid ideig jártam, igazából nem terveztem hogy valaha is többek leszünk barátoknál de már magam se tudom miért fogadtam el a szerelmi vallomását. A lényeg az hogy végül úgy döntöttem, hogy szakítok mert az nem egészséges hogy csak azért vagyok vele együtt mert "sarokba" szorítva elfogadtam a szerelmi vallomását, gondolom nem kell firtatnom miért gondolom így. Most viszont nagyon depressziós lett, mert kb 1 hete szakítottunk szóval elismerem, eléggé friss volt a szakítás, emiatt nem tud túl lépni ezen. Amit egyébként teljesen megértek, mielőtt valaki azt gondolja, hibáztatom őt.

Ugyanakkor már engem kezd idegesíteni, hogy ennyire túl érzelmes. Ma például mondta nekem azzal tudnék neki segíteni ha újra össze jönnék vele, mondtam neki hogy abból semmi jó nem lenne ha sajnálatból lennék vele de nem hiszi el... Aztán máskor meg a padon fekszik és sóhajtozik, olyan mintha érzelmileg zsarolni akarna és tényleg nem akarok bántani a srácot mert szerintem nem direkt csinálja, ugyanakkor már nagyon ott járok hogy azt mondom neki, hogy menjen valaki máshoz panaszkodni mert ez nekem sok. Még azt is felajánlottam neki, hogy egy ideig maradjunk távol hogy könyebb legyen feldolgozni, de nem fogadta el. Most ebben a helyzetben mit tegyek?

tegnap 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez trükk a pasik részéről nagyon régi. Mondani szokták, hogy szakálla van.

Ne dölj be neki, tartsd magad távol tőle! Minél távolabb! Ne hagyd magad zsarolni!

tegnap 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Na de várj, az a rövid idő, amíg együtt voltatok, jó volt? Vagy nem volt jó?
tegnap 16:40
 3/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el őt.
tegnap 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Majdnem biztos, hogy érzelmileg zsarol, ne menj bele semmibe.
tegnap 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

2es vagyok, gondolom azért lett vége mert nem volt jó vele!?

Mert ha nem, akkor mond neki, figyu, kipróbáltuk, adtam neked egy esélyt (jól tetted szerintem), de nem érzek semmit, sajnos nem érzem úgy hogy jó lenne veled, és ennyi vége.

Ha meg volt valami konkrét dolog ami miatt nem volt jó amin tudna változtatni, akkor adj neki egy esélyt még.

tegnap 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltál vele? És kézenfogáson kívül volt valami érintkezés is?
tegnap 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
ez egy ovodas
ma 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

“azért vagyok vele együtt mert "sarokba" szorítva elfogadtam a szerelmi vallomását,”

És ki szorított sarokba? Ki kényszerített, hogy elfogadd?!

🤦‍♀️

Egyetlen összetett mondat: Én nem érzek többet barátságnál, s ez a jövőben sem fog változni.

ma 05:10
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Kösz de nem tudok változtatni a múlton, ha annyira szar az életed hogy másokba akarsz belerúgni inkább ne is égesd magad mert ez szánalmas :D
ma 06:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!