Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra össze akar jönni, de én nem akarom, mit tegyek?
Szóval van egy fiú, akivel egy nagyon rövid ideig jártam, igazából nem terveztem hogy valaha is többek leszünk barátoknál de már magam se tudom miért fogadtam el a szerelmi vallomását. A lényeg az hogy végül úgy döntöttem, hogy szakítok mert az nem egészséges hogy csak azért vagyok vele együtt mert "sarokba" szorítva elfogadtam a szerelmi vallomását, gondolom nem kell firtatnom miért gondolom így. Most viszont nagyon depressziós lett, mert kb 1 hete szakítottunk szóval elismerem, eléggé friss volt a szakítás, emiatt nem tud túl lépni ezen. Amit egyébként teljesen megértek, mielőtt valaki azt gondolja, hibáztatom őt.
Ugyanakkor már engem kezd idegesíteni, hogy ennyire túl érzelmes. Ma például mondta nekem azzal tudnék neki segíteni ha újra össze jönnék vele, mondtam neki hogy abból semmi jó nem lenne ha sajnálatból lennék vele de nem hiszi el... Aztán máskor meg a padon fekszik és sóhajtozik, olyan mintha érzelmileg zsarolni akarna és tényleg nem akarok bántani a srácot mert szerintem nem direkt csinálja, ugyanakkor már nagyon ott járok hogy azt mondom neki, hogy menjen valaki máshoz panaszkodni mert ez nekem sok. Még azt is felajánlottam neki, hogy egy ideig maradjunk távol hogy könyebb legyen feldolgozni, de nem fogadta el. Most ebben a helyzetben mit tegyek?
Ez trükk a pasik részéről nagyon régi. Mondani szokták, hogy szakálla van.
Ne dölj be neki, tartsd magad távol tőle! Minél távolabb! Ne hagyd magad zsarolni!
2es vagyok, gondolom azért lett vége mert nem volt jó vele!?
Mert ha nem, akkor mond neki, figyu, kipróbáltuk, adtam neked egy esélyt (jól tetted szerintem), de nem érzek semmit, sajnos nem érzem úgy hogy jó lenne veled, és ennyi vége.
Ha meg volt valami konkrét dolog ami miatt nem volt jó amin tudna változtatni, akkor adj neki egy esélyt még.
“azért vagyok vele együtt mert "sarokba" szorítva elfogadtam a szerelmi vallomását,”
És ki szorított sarokba? Ki kényszerített, hogy elfogadd?!
🤦♀️
Egyetlen összetett mondat: Én nem érzek többet barátságnál, s ez a jövőben sem fog változni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!