Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálta ezt a barátnőm,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a barátnőm, megbocsátható amit tett?

Figyelt kérdés

18 évesek leszünk mindketten, már 2 éve együtt vagyunk.

Múlt hétvégén volt a haverom 18. születésnapja és házibuli volt nála. Mi is ott voltunk. A haveromnak régóta tetszik a barátnőm, többször tett rá utalást, hogy milyen szerencsés vagyok. A buli alatt csomót dumáltak, és sugdosott a fülébe, mindketten sokat ittak és láttam rajtuk hogy flörtölnek.

Később játszottunk egy hülye játékot, egy borosüveget pörgettünk a földön és akire rámutatott annak adni kellett egy szájrapuszit. Persze a 3. körben a haverom kipörgette a csajomat és puszi helyett lesmárolta, láttam hogy a csajom is hagyja és viszonozta egy pillanatra. Ekkor felálltam és elmentünk onnan, megbeszéltem vele, hogy részegek és ezt többet ne csinálja. Végül én leültem PS-ezni a havarokkal a barátnőm pedig táncolt a barátnőjével, kb 1 órávl később kerestem újra, hogy hol lehet és sem őt sem a haveromat nem találtam.

jan. 30. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
Amíg nem tudod bizonyítani, hogy ketten voltak eltűnve és valamit csináltak, addig nincs mit megbocsátani.
jan. 30. 11:31
 2/12 A kérdező kommentje:
nem írtam le mindent, ketten voltak eltűnve.
jan. 30. 11:37
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
A haverod megdugta a barátnődet. Ennyi. Ha neked ez nem fért bele akkor szakítsd meg a kapcsolatot mindkettővel. Ha meg igen akkor lyuksógorok lettetek.
jan. 30. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Nálam már a flörtölés instant szakítás volna. Nem is vesződnék azzal, míg hazaérünk, akkor ott félrehívnám a barátnőmet és kidobnám - a "haverommal" egyetemben.
jan. 30. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Remélem nem komolyan kérdezed? Természetesen megdugta a "barátnődet" ráadásul az előzményekből kiindulva nem először (és nem is utoljára).
jan. 30. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nyilvánvaló, hogy mi történt. Mi a kérdés?
jan. 30. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

A látottak alapján inkább leültél gépezni? Hát még jó hogy félrekefélt mert alapból nem vesz komolyan a kiscsaj :D

Egyébként már az elején meg kellett volna mondani a csajnak hogy ezt fejezze be. Persze nem kényszerítheted aztán ha mégsem teszi akkor hagyod a fenébe.

A haverodban pedig lehetett volna némi ferfibecsület hogy ha tudja veled van együtt akkor nem mászik rá.

Én mindkettővel megszakítanám a kapcsolatot és a helyedben elgondolkoznék a változáson mert a legnagyobb szerencsétlen te vagy.

jan. 30. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezen nincs mit megbocsájtani...
jan. 30. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
95%

Smároltak és nem mondtad, hogy lépjetek le, de még csak nem is figyeltél rájuk?

A csajt hagyd, de a haverodat is

jan. 30. 18:44
 10/12 anonim válasza:
66%
Végül mi lett ?
jan. 31. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!