Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy engem zavar egy instas képe amit még előttem tett ki?

Figyelt kérdés
Erős dekoltázs látszik a képen, ha más lánynál látom ezt akkor nem alkotok jó véleményt róla ez alapján. Engem is csak ez aggaszt hogy mit gondolnak igy más emberek, kozben nem is ilyen a baratnőm ,nem is értem miért tett ki ilyen képet. Meg látszik a képen hogy a mellét akarja mutatni konkrétan. Nekem határozottan sok ez a kép, az összes többin olyan aranyos meg minden , de ez ízléstelen
2022. júl. 29. 08:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Semmi közöd hozzá
2022. júl. 29. 08:30
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanezt mond el neki,de fontos hogy tudja,nem szeretnél emiatt veszekedni vele,de mivel egy pár vagytok így úgy gondoltad elmondod neki ezt,mert már egy ideje nyom téged belül ez.

De akár meg is kérdezheted tőle hogy miért tetszik neki az a kép és miért tette ki?

2022. júl. 29. 09:24
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező! Velem is tökre ez a szitu, és nekem is egy dekoltázsos kép szúrja a szemem,nem értem. Tökre nem ilyen. Köszönjük média! Akinek nem tetszik,pontozgasson kedve szerint...
2022. júl. 29. 09:52
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Akkor miért jöttél vele össze? Azt mondtad előtted is kint volt már a kép. Akkor nem zavart? Akkor nem volt ízléstelen amikor felszedted?

Ha nem alkotsz jó véleményt róla, minek vagy vele? Az is ő maga, ő tette ki, őt ábrázolja. Ha neked ez sok, lépj tovább és add meg másnak a lehetőséget, hogy boldog legyen a csajjal.

Férfiként írom, ha ilyen pitiáner dolgokban már korlátoznád, később sokkal rosszabb leszel. Most csak a kép, aztán majd az öltözködés, aztán majd a barátnők, bulik stb… egy kontrollmániás pont így működik.

2022. júl. 29. 10:05
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerimtem azt tesz ki amit akar... neked meg ebbe nincs beleszólásod, jó hogy már nem burkát vegyen fel..
2022. júl. 29. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez az, hogy szerinted. Csakhogy mindenkinek van véleménye,amit egyesek nem tudnak elfogadni
2022. júl. 29. 10:38
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Ülj le vele beszélgetni.
2022. júl. 29. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Ez már milyen, hogy az Ő képe miatt azt gondolod, hogy Rólad mit fognak gondolni, hogyha meglátják azt a képet. Picit erős, nem gondolod?

Ez a Te problémád. Nem várhatod el, hogy neki is az legyen.

2022. júl. 29. 12:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha még előtted tette ki, szerintem ne szólj bele. Biztosan csak összevesznétek.
2022. júl. 29. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egy kép miatt nem kéne ügyet csinálni. Főleg, ha normális. Egy szolidabb lány is felhúzhat időnkét olyat, amiben jobban látszik a dekoltázs. Nem lesz ettől még rosszlány.

Nem meztelen, nem mutogatja magát, ráadásul nem is mostani kép.

Szerintem túlságosan kontrollálni akarod.

2022. júl. 29. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!