Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy engem zavar egy instas képe amit még előttem tett ki?

Figyelt kérdés
Erős dekoltázs látszik a képen, ha más lánynál látom ezt akkor nem alkotok jó véleményt róla ez alapján. Engem is csak ez aggaszt hogy mit gondolnak igy más emberek, kozben nem is ilyen a baratnőm ,nem is értem miért tett ki ilyen képet. Meg látszik a képen hogy a mellét akarja mutatni konkrétan. Nekem határozottan sok ez a kép, az összes többin olyan aranyos meg minden , de ez ízléstelen
2022. júl. 29. 08:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az lehetséges hogy veszekedés lenne belőle. Igazából nem az érdekel hogy rólam mit gondolnak az emberek ez miatt, hanem sokkal inkább az hogy ha valaki rámegy az instájára akkor az jöjjön le neki, hogy ő egy komoly, szép lány, mint ahogy a többi tizenpár képéről ez lejön. Ez a melles kép meg mint valami kakukktojás. Persze ezt rengetegen beszivezték, ezért is szereti gondolom. A többi képe mind kreatív, mindegyiken gyönyörű, nagyon eltalált képek. Ezen meg furán is néz meg tenyleg csak a melle a lényeg , szóval ezért.
2022. júl. 29. 14:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem kevés dologban korlátozom, csomót jár bulizni nélkülem, olyan ruhát húz amilyet akar, nem szokta annyira tulzásba vinni ezeket.
2022. júl. 29. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tehát féltékeny vagy. Így már érthető. A kérdezőnek nem az a baja, hogy esetleg rossz véleménnyel lesznek róla, hanem az, hogy arra a képre más hímegyedek is csorgathatják a nyálukat.
2022. júl. 29. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl sok a kontroll. Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen képeket tesz ki valaki magáról, mások gondoljanak amit akarnak róla. Te ismered a barátnődet, neki meg tetszik az a kép, ezért rakta ki. Mások meg nem számítanak. (Ugyanitt valószínűleg veszekedés forrás lenne, ha felhoznád neki, mivel ahogy te is mondtad, előtted rakta ki.)
2022. júl. 29. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Mutasd már azt a képet. Kíváncsivá tettél, hogy mi lehet ilyen kérdéses neked.
2022. júl. 30. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!