Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcukibb dolog amit a barátotok/barátnőtök tett veletek/értetek?
Nyári gyakorlaton voltam és meglepetésként eljött elém. Én annyira meglepődtem amikor mentem ki a kijáratnál és ott volt.
De amúgy sok mindent tesz értem, de ezzel nagyon meglepett. (:
Kitart mellettem, hűséges, alázatos, lehet rá számítani és most támogatja a tanulmányaim úgy, hogy ő dolgozik.
Persze ez oda-vissza működik, a munka ahol van az én volt pozícióm, igyekszünk kölcsönösen figyelni egymásra, de mással nem menne ez ilyen könnyen és nagymértékűen, mint vele.
28/f
Én itthon voltam, ő meg egyetemen. Felhívott, hogy menjek ki a kapuba, mert van ott egy meglepi. A kerítés tetején a hóban egy szál fehér rózsa volt. Kérdeztem hogy csinálta, mondta, hogy megkérte egy haverját, hogy hozza el.
Visszahívott, hogy lenne még valami. Vissza kimentem és ott állt a kapuban.
Ennek már minimum 4 éve, de az is lehet, hogy 5. Azóta sem volt ilyen romantikus :D
Illetve egyszer. Kaptam tőle a semmiből egy csokor virágot. Azt mondta addig fog szeretni, míg az utolsó szál el nem hervad. A csokor közepén egy szál művirág volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!