Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Éreztétek úgy, hogy nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek úgy, hogy nektek van igazatok, de a barátnőd egyszerűen nem képes megbocsátani?

Figyelt kérdés

Kicsit megsértettem a barátnőmet egy viccel, amin ő felkapta a vizet. Aztán nem kértem bocsánatot, mert nem jogos a kiakadása. A magyarázkodásommal, ahol részben neki, részben magamnak adok igazat, csak rontottam a helyzeten, mert nem azt írtam le, amit hallani szeretett volna.

Már szerintem késő bocsánatot kérni, bár még nem szakított velem.

Mit kéne tennem? Nekem van igazam, és nem fogom hagyni, hogy papuccsá váljak. De nem akarom elveszíteni egy ilyen hülyeség miatt. De már késő bocsánatot kérnem

tegnap 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az ilyen kérdéseket: minden le van írva, csak az nem, ami a lényeg lenne.
tegnap 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Én simán kirúgnálak, függetlenül attól, hogy bocsánatot kértél-e vagy sem.

Megsértesz, be is látod, hogy megsértettél, de nem vagy hajlandó bocsánatot kérni, mert neked van igazad, mert te nem akarsz papucs lenni.

Aha. Kb aznap találkoztunk volna utoljára.

ma 01:55
 3/4 anonim válasza:
100%
Talán nem neked van igazad?
ma 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy neked van igazad kérhetsz bocsánatot azért, hogy megsértetted. Nem ásod alá azt amit mondtál, nem az volt a célod hogy megsértsd és ezt sajnálod, de ez nem jelenti hogy visszavonod amit mondtál.
ma 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!