Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon megcsalás vagy megbocsátható lehet?
Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 éve vagyok együtt. Tegnap barátnőmmel mentem a városban sétálni és oda jött egy magas szőke fiú, elkezdtünk beszélgetni és egy csók lett a vége. Tudom, hogy hibás vagyok, mert nem lett volna szabad. Életemben nem csaltam meg senkit. Barátnőm javasolta, hogy legyek őszinte, de félek az lenni, pedig tudom, hogy jobb lenne nem hazudni neki. Bűn tudatom van, de egyszerre olvadok el a csókunk gondolatától.
Mit tegyek? Nagyot hibáztam?
17l
2021. máj. 11. 20:11
A kérdező szavazást indított:
Nagy hiba volt
Megbocsátható
38 szavazat
1/7 anonim válasza:
Hát ha én nagyon szeretek valakit, a megcsalás+ a csók gondolata sem mászkál a fejemben. Legyél vele őszinte kérlek.. és igen a csók megcsalásnak számít! Megèrdemel annyit a barátod hogy elmondd neki!
2021. máj. 11. 20:15
2/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi mit gondolunk, a te "sorsodról" úgyis az fog dönteni, hogy a barátod mit gondol egy kósza csókról, belefér-e neki vagy sem. Ja és igen, szerintem jobb lenne, ha őszinte lennél, és elmondanád neki.
2021. máj. 11. 20:16
3/7 anonim válasza:
Hát ha ilyen hírrel állítanál be hozzám én gondolkodás nélkül dobnálak...valakinek ez még belefér,valakinek nem...főleg hogy itt olvadozol mint egy nedves had ne mondjam mi.
2021. máj. 11. 20:25
4/7 anonim válasza:
Elfogadhatatlan,megbocsáthatatlan tett.
2021. máj. 11. 20:27
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek más fér bele, van akinek a szex sem megcsalás, én mondjuk nem néznék el többet egy csókot sem, mert tapasztaltból tudom, ahol egy van ott lesz több is.
2021. máj. 11. 20:32
6/7 anonim válasza:
Csak egy kérdés. Biztos, hogy szereted te a barátodat? Mert ha elolvadsz a csók gondolatától is...Meg szerintem ha tényleg szeretsz valakit akkor eszedbe se jutna ilyesmi. Szerintem ez nagy hiba volt, én nem is tudom, ha valaki ilyet tenne velem nagyon nagyon nehezen tudnék megbocsátani.Bár szerintem abban a pillanatban kiábrándulnék belőle ahogy ezt megtudnám. Én véleményem szerint a barátoddal a kapcsolatotok már halott, mert ha igazán szeretnéd nem tennél ilyet, nem elég csak azt mondogatni, hogy "de én szeretem őt!!Igen, mással csókolózok amit még élvezek is...de! szeretem őt"...Nem ez nem elég.Ez a szerelem elmúlt. Van ilyen. Az, hogy megcsaltad az még nem kellett volna a végére...De szállj ki ebből a kapcsolatból mert a te részedről itt már nincs semmi.
2021. máj. 11. 20:42
7/7 anonim válasza:
Akkor én leszek az ellenpélda aki nem álszent.
Valakinek belefér az értékrendjébe megcsalni valakit, valakinek nem, ennyi az egész. Hiába szeret valaki valakit, ugyan úgy izgatja az ellenkező nem és vágyakozik másokra is csak valaki el tudja magában folytani ezeket a gondolatokat valaki meg beadja a derekát. Te az utóbbi voltál, döntsd el hogy szükséged van-e a kapcsolatodra és letagadod hogy csináltál bármit is, vagy őszinte leszel és ha a srác nem egy pancser akkor kidob.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!