Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen megcsalás megbocsátható?
17F
A barátnőm a baráti körével iszogatott egyik este.
Köztük volt egyik srác aki próbálkozott nála de a barátnőm visszautasitotta.
Mikor ez a srác a barátnőm mellé került hirtelen lesmárolta és a barátnőm meglepődött és hagyta magát pár másodpercig aztán annyi volt.
Ez megbocsátható lenne?
Vélemények?
"és hagyta magát pár másodpercig aztán annyi volt. "
HAGYTA MAGÁT, érted?! Ha valaki egyáltalán nem akar a másikkal csókolózni, akkor nem hagyja magát pár másodpercig................SEMEDDIG SEM!
Azért egy csók meg egy tánc más dolog. Én pusztán baráti alapon táncoltam az exemmel és nem volt belőle semmi sértődés. Ugyan a barátommal nem csípik egymást, de mivel mindkettejük "státusza" tisztázott, teljesen természetes volt a gesztus. Ráadásul az exem barátnője is jelen volt.
Visszatérve a csókhoz. Ezt nem vele kéne megbeszélned? Nem tudunk semmit. Tényleg csak meglepődött? Mit csinált utána?
Csak elmondom neked én is 17 éves vagyok,és rengeteget járok bulizni,és többször is kavarok csajokkal,néha napján még több is ! Amikor oda megyek és beszélgetek velük,a legtöbben azt mondják hogy van pasijuk mégis kötélnek állnak! Gondolom ezeket nem mondják el a pasijuknak...
Én szakítanék vele az biztos !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!