Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megbocsátható a megcsalás szerintetek?
Mondjuk kinek mi a megcsalás.
Nekem két esetem volt eddig: nem csaltak meg fizikálisan, de nagyon fellángoltak más lány után, vagy nevezhetjük szerelemnek is... nyilván nem az a baj ha valaki megállapítja hogy xy szép nő, de vannak határok amiket nem kéne túllépni. Egyik esetnél sem szimpla flörtről van szó.
Az elsőnél a volt párom már tervezte a megcsalást, találkozó is le volt beszélve a lánnyal.
A másodiknál... hát elég csúnya dolgokat írt a lánynak rólam is, a csajt meg azt se tudta hogy dicsérje körbe, tette neki a szépet...
Na nekem mostantól ez sem fog beleférni... amint megszimatolom és be is bizonyosodik hogy az aktuális párom más lány iránt többet érez mint kéne hát akkor megy is a levesbe... de én nem viselek már el több ilyesmit. :( ha meg mással lefeküdne, csókolózna, azt duplán nem tudnám elviselni... számomra a megcsalás minden formája megbocsájthatatlan a mai naptól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!