Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikor megbocsátható a megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor megbocsátható a megcsalás szerintetek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 14:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha te magad(már mint a másik fél) is az egyik oka vagy, hogy meg lettél csalva.
2015. szept. 10. 14:52
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Soha!
2015. szept. 10. 14:52
 3/24 anonim ***** válasza:
2 Mondja ezt az aki szerető volt és nem egy kapcsolatnál. Szép:DD
2015. szept. 10. 14:53
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem előre megfontoltan, előre eltervezetten történik és mondjuk egyszeri alkalom és nem éveken át tartó állapot.
2015. szept. 10. 15:02
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Én a magam részéről el tudom képzelni, hogy megbocsássak egy megcsalást, de az biztos, hogy attól még véget érne a kapcsolat. Megbocsátani akkor tudnám, ha szerelmes lesz, megtalálja azt, akivel összeillik, a mi kapcsolatunk pedig már régóta nyűglődik, hiába kísérletezünk a megjavításán, valójában már csak barátok vagyunk, nem pedig pár. Más esetben nem tudom, miért kellene megbocsátani azt, ha valaki hülyére veszi azt, akit elvileg szeret, pillanatnyi önös vágyai miatt.
2015. szept. 10. 15:04
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem bocsátható meg,szerintem.
2015. szept. 10. 15:44
 7/24 anonim ***** válasza:
Saját véleményem alapján soha. De minden ember más,van aki beáll lábtörlőnek van aki kilép,van aki azzal nyugtatja magát egyszeri alkalom volt..Tehát eléggé relatív.
2015. szept. 10. 16:55
 8/24 anonim ***** válasza:
Soha nem megbocsátható. Én legalábbis nem vagyok annyira igénytelen, hogy elnézzem az ilyen árulást, megalázást. Nem ez a megoldás, ha gond van. Ha pedig nem megoldható, bármilyen ok miatt, akkor le is lehet tisztességgel zárni a kapcsolatot, nem a másik háta mögött üzekedni.
2015. szept. 10. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk kinek mi a megcsalás.

Nekem két esetem volt eddig: nem csaltak meg fizikálisan, de nagyon fellángoltak más lány után, vagy nevezhetjük szerelemnek is... nyilván nem az a baj ha valaki megállapítja hogy xy szép nő, de vannak határok amiket nem kéne túllépni. Egyik esetnél sem szimpla flörtről van szó.

Az elsőnél a volt párom már tervezte a megcsalást, találkozó is le volt beszélve a lánnyal.

A másodiknál... hát elég csúnya dolgokat írt a lánynak rólam is, a csajt meg azt se tudta hogy dicsérje körbe, tette neki a szépet...

Na nekem mostantól ez sem fog beleférni... amint megszimatolom és be is bizonyosodik hogy az aktuális párom más lány iránt többet érez mint kéne hát akkor megy is a levesbe... de én nem viselek már el több ilyesmit. :( ha meg mással lefeküdne, csókolózna, azt duplán nem tudnám elviselni... számomra a megcsalás minden formája megbocsájthatatlan a mai naptól kezdve.

2015. szept. 10. 23:12
 10/24 anonim válasza:
Függ a ,, megcsalás mértékétől ". A félrekettyintést nem tudnám elfogadni sohasem, de ha futtában, meggondolatlanul mondjuk elcsattan egy csók, és azt a másik fél elmondja nekem, szóval bízik bennem annyira, hogy akár ezt is elmondja, akkor meg tudom érteni, mert mindenki tesz meggondolatlan dolgokat, viszont, ha életem választottja nem érez enfem annyira megbízhatónak, hogy beszéljen erről, és mástól tudom meg, akkor hatványozottan csökken az esély, hogy megtartom a kapcsolatot. Sajnos a szerelem csúnya dolog, képes egy idő után ,, kialudni a láng ", és innen elkezdve nem tudom úgy levezetni a házasságot, hogy egy válás ne kerülne bele. Ugyanakkor hiszek abban is, hogy a kapcsolat nagyjából 90 százalékig helyrehozható, de sajnos itt újra a bizalom vetődik fel.. hogy bízzak egy olyan emberben, akiről tudom, hogy egyszer félrelépett, vajon többször megteszi-e?
2015. szept. 12. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!