Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megbocsátanátok ezt a barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok ezt a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Szexchatelt vagy mi ez, szóval pervezkedett egy fiúval snapen. A srác felkeresett engem, szerintem barátnőm után keresett így találhatott meg engem. Rám írt, hogy tudom-e, hogy ilyeneket művel. Teljesen lesokkolódtam. Holnap délután fogok találkozni barátnőmmel. Nem tudom miért tette ezt. Mit hibáztam, hogy erre volt szüksége. Az üzeneteket olvasva olyan volt, mintha nem is barátnőm lenne. Nekem se ír soha így. Más szóhasználatot használt. Még merész képeket se küldött nekem soha. Másnak miért küld?

Teljesen el vagyok bizonytalanodva vele. Hisz én szeretem őt, még ez a hiba után is szeretem, de nem tudom ez megbocsátható-e. Nekem ez nagyon kellemetlen érzés és egy egész éjszakát végig sírtam. Eddig minden olyan jól ment. Már eltelt 1 év 3 hónap,most miért változott ekkorát? Soha nem bántottam meg!

Hogyan adjam tudatára, hogy tudok erről a beszélgetésről?

Valaki segítsen, mert soha nem voltam se megcsaló se megcsalt!

Előre köszönöm a válaszokat!

17f

2021. okt. 27. 13:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Arra nem tudom a választ, hogy a párod ezt miért követte el, elképzelhetőnek tartom, hogy pont az a fajta viselkedés tetszett neki, melyet te nem gondoltál volna róla. Sajnos, a te korodban a párok még egymással szemben is nehezen nyílnak meg, beszélnek a szexuális preferenciájukról, lehet, hogy bár a párod érdekelte az ilyesmi, nem mert veled erről beszélni, így inkább egy olyannal élte meg, aki ilyen szempontból határozottabb volt.

Magam egyébként egyenes lennék vele szembe, megmondanám, hogy megkeresett téged egy Úriember és szeretnéd, ha elmondaná, hogy Ő kicsoda.

Azt neked kell eldöntened, hogy mennyit ér számodra a kapcsolat, ezek után megbíznál-e benne, képes lennél-e ezeket a jövőben nem felhánytorgatni.

2021. okt. 27. 13:53
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsátanék meg, lehet, hogy 5 másikkal is csinálja, sőt lehet, hogy ennél sokkal többet is.

Megmondod neki, hogy a srác megkeresett, és láttad az üzeneteket. Letagadni nem tudja. 17 évesen nincs mit meggondolni, találsz majd sokkal jobbat.

2021. okt. 27. 13:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van önbecsülésed odébállsz, ilyen lány nem érdemel meg téged. Ha nincsen akkor még együtt maradhattok pár hétig/hónapig/talán még évig is mire a kövi srác rádir majd hogy a csajod milyen képekkel bombázza
2021. okt. 27. 14:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp, takarodna egyből.
2021. okt. 27. 14:47
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

Én nem bocsátanék meg, bár nekem nem volt még kapcsolatom, de a másik oldalt már voltam (akikkel szexchateltek) így utólag undorító. Szexi de undorító és a lány csintalan jellemére utal 🤢🤮

Remélem rendbe jössz és összeszeded magad!

2021. okt. 27. 15:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én így dobtam ki az exemet!Szerintem van több ilyen fiú is akikkel ezt csinálja!
2021. okt. 27. 15:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én se bocsátanék meg neki, ku..álkodjon, de ne az én nyakamon.
2021. okt. 27. 15:22
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem irtad pontosan mit csinalt, de ha te úgy állsz hozzá hogy mit hibáztál, akkor az már régen rossz.

Egy egész éjszakát átsírni? Gondolom te voltal alarendelodve neki ezert merte ezt megtenni.

2021. okt. 27. 17:30
 9/20 anonim ***** válasza:
Megbocsatani amugy szinte mindent meg lehet, mas kerdes h megeri-e...
2021. okt. 27. 17:31
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a barátnőd volt az? Úgy értem, egyértelműen felismerhető a képeken? Egyébként legyél vele egyenes, kerek-perec kérdezd meg, miért csinálta.
2021. okt. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!