Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok ezt a barátnőtöknek?
Szexchatelt vagy mi ez, szóval pervezkedett egy fiúval snapen. A srác felkeresett engem, szerintem barátnőm után keresett így találhatott meg engem. Rám írt, hogy tudom-e, hogy ilyeneket művel. Teljesen lesokkolódtam. Holnap délután fogok találkozni barátnőmmel. Nem tudom miért tette ezt. Mit hibáztam, hogy erre volt szüksége. Az üzeneteket olvasva olyan volt, mintha nem is barátnőm lenne. Nekem se ír soha így. Más szóhasználatot használt. Még merész képeket se küldött nekem soha. Másnak miért küld?
Teljesen el vagyok bizonytalanodva vele. Hisz én szeretem őt, még ez a hiba után is szeretem, de nem tudom ez megbocsátható-e. Nekem ez nagyon kellemetlen érzés és egy egész éjszakát végig sírtam. Eddig minden olyan jól ment. Már eltelt 1 év 3 hónap,most miért változott ekkorát? Soha nem bántottam meg!
Hogyan adjam tudatára, hogy tudok erről a beszélgetésről?
Valaki segítsen, mert soha nem voltam se megcsaló se megcsalt!
Előre köszönöm a válaszokat!
17f
Innentol csak egy lépés, ha atultesse valosagba a dolgot es megcsaljon.
Amugy le a kalappal a madik srac elott h nem tartotta titokban mit művel a lany miutan megtudta h pasija van.
Én nem bocsátanék meg :D
Mi lett a találka eredménye?
Közöltem vele, hogy ez nekem nem fog menni. Elmondtam őszintén, hogy rám írt a fiú. Tudom miket művelt. Nekem nem fér bele, szünetet tartunk.
Bár addig is ideje van csak pasizni.
Kérdező!
Azért be bizonyította, hogy pervezkedett? Küldött fotót, vagy screenshotot?
Csajof mit mondott?
Igen, küldött.
Biztosan ő volt. Ugyan ott volt az anyajegy a hasán, amit utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!