Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsátana nekem?
Van egy lány, aki sajnos osztálytárs is egyben. Én nagyon is bele vagyok zúgva, volt már csók is. A szimpátia, "szerelem" is viszonzott. Mégsem lett kapcsolat egyenlőre, mert egy rosszul sült el osztálytársi kapcsolat , ami nagy hatással volt rá. Emellett még szerinte túl sokat beszélek más lányokról, hogy milyen szép feneke, vagy mellei vannak éppen. Ez neki nagyon rosszul esik, pedig már mondtam neki is, hogy ezek a szavak semmit sem jelentenek nekem, a kinézet engem nem érdekel.
Egyszerűen olyan személyisége van,emellett persze szép is, ami őrülten megfogott.
Azt mondta, hogy ballagás után. Azt a 1,5 évet nem bírom ki nélküle. Meg mi lesz, ha addigra összeszed valakit.
Kűzdjek érte szerintetek, vagy ne kockáztassam a barátságunkat ennél jobban, fogadjam el, hogy soha sem lesz az enyém?
17/L és 18/F ha ez segít valamit.
Küzdj!!! Egymásnak vagytok teremtve:)
Az sem kizárt hogy azt a 1.5 évet együtt töltitek, és még kitudja mennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!