Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam az exemre azzal, hogy nagyon bánom, hogy együtt voltunk, egy hatalmas hülye volt. Nagyon gáz ez?
Figyelt kérdés
Eléggé megbántam már, de mikor szakítottam vele, akkor ezeket sajnos nem közöltem vele, mert békességben akartam elválni tőle. Eszembe jutott a minap, nagyon ideges lettem, ki akartam adni magamból.ma 00:21
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 18/l
ma 00:22
2/4 anonim válasza:
Nagyon gáz, de már megtörtént, nincs mit tenni.
3/4 anonim válasza:
Nyugi megesik..nálam egy konkrét gyűjtemény van az ilyenekből
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg gáz, de nem mindegy?
Felejtsd el őt is, meg a saját hülyeségeidet is.
Hidd el, rajtad kívül senkit nem érdekel (próbáld meg racionálisan végiggondolni, és te is rájössz 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!