Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van értelme ráírni ?
2-szer találkoztam a lánnyal eddig. Elmondtam a szándékaim már az elején (mondjuk lehet nem kellett volna) de most már mindegy tudja..
Nem lett köztünk semmi mert van barátja, ez engem nyilván nem érdekel, de nem mennék bele hogy megcsalja velem..nem is a lényeg.
Csak max most mindenképp csak beszélgetnénk. Főleg hogy amúgy ki nem mondta de vissza utasított. Nem is csoda..ha egyből bele ment volna az lett volna a furcsa.
A lényeg hogy nagyon szép lány biztos sokan írnak még neki. Csak ismerkedésből azért hogy jobban megismerjem meg ne csak azt lássa hogy csak meg akarom d..ni azért írnék rá. Meg egyértelműen közelebb kerülnék hozzá egyenlőre. De ennek így nem tudom van e bármi fele értelme.
Most meg kérdezem “hogy amúgy te milyen lány vagy ? Megszabad téged jobban is ismerni” ilyesmi szöveggel. Élőben könnyebben ment vele amúgy így neten kicsit nehezebb.
De így hogy konkrét célom nincs vele..találkozni nem tudok ma vele van e értelme?
Eléggé szépen minősít, ha téged nem érdekel, hogy van valakije...
Innen a többi szavad "nem hallottam", innen számomra meghalt a kérdés.
Hol a gerinced, ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!