Mi értelme mindenféle mondanivaló nélkül ráírni valakire?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akinek az a mániája, hogy ráír az emberre hogy jó reggelt és ennyi. Megelégeltem, és azt kérdeztem: mit szeretnél?
Erre azóta sem jött válasz. Minek irkál bárki is mindenféle mondanivaló nélkül?
2023. máj. 4. 12:43
1/7 anonim válasza:
"Erre azóta sem jött válasz."
mert bunkó vagy
2/7 A kérdező kommentje:
Miért volnék én a bunkó? Ja hogy semmiért. Oké.
2023. máj. 4. 13:02
3/7 anonim válasza:
Unatkozott.
Szerintem nem vagy bunkó, hogy rákérdeztél, legalább nem zaklat többet! Az idő pénz! :D
4/7 anonim válasza:
Számodra nincs értelme. Neki lett volna. Valószínűleg úgy érezte, barátok vagytok vagy legalábbis ez a részéről próbálkozásnak tűnik, csak te nem voltál rá vevő.
5/7 A kérdező kommentje:
Milyen értelme lett volna? Jó reggelt én meg vissza hogy jó reggelt! Egy ideig udvariasan ezt válaszoltam vissza, de hogy mindenféle mondanivaló nélkül zargasson valaki egy jó reggelttel, az szintén értelmetlen időpocsékolás.
2023. máj. 4. 13:35
6/7 anonim válasza:
Meg kell ezt tőle kérdezni, illetve mondani neki a saját érzéseidet, ha ez neked nem tetszik, nem jelent semmit sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta sem válaszolt a mit szeretnél kérdésemre, úgyhogy mégis hogyan lehet az ilyennek elmondani bármit is?
2023. máj. 5. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!