Gyenge angollal mennyire van értelme ráírni egy lányra, akinek a magyarja gyenge?
Persze... Csak arra gondoltam, mi van ha a pocsék angol + jó angol és a pocsék magyar + jó magyar kombináció valahogy ki is egyenlítheti egymást, és csak én dramatizáltam túl elsőre.
De akkor ez a hajó elment.
Ha csak egymás testét akarják, akkor nem akadály, az igaz...
De ha arra gondolsz, hogy még az ugyanazt az anyanyelvet beszélők is milyen nehezen értik meg egymást sokszor, hogy még köztük is milyen fontos dolgokban milyen nagy félreértések tudnak lenni akár csak valami apróság (egy rosszul megválasztott hanglejtés, vagy egyetlen egy szó, stb.) miatt a legszorosabb családi kötelékek fennállása esetén is, akkor rájössz, hogy nagyon is nagy akadály lehet, olyan nehezítő körülmény, amit egyáltalán nem biztos, hogy érdemes vállalni - főleg úgy, hogy eleve nincs is biztos nyelvtudása mindkét félnek egyetlen közös nyelven sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!