Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez normális dolog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Kaptam barátnőmtől egy hajgumit a karomra. Az úgy oké ha én azt hordani fogom mindenki előtt a karomon? Csak mert nem nagyon láttam fiút úgy még

febr. 2. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokszor kaptam a csajoktól általánosban.

Ne zavarjon mások mit gondolnak.

febr. 2. 07:33
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy normális! Semmi gond nincs vele, ha egy hajgumit hordasz a karodon, főleg, ha a barátnőd adta neked. Sokan viselnek ilyesmit emlékből, barátságból, vagy egyszerűen csak mert praktikus.

Bár igaz, hogy inkább lányoknál látni ezt gyakrabban, de ettől még teljesen rendben van. Sőt, egyes helyeken kifejezetten trendi is, hogy a srácok a barátnőjük vagy egy számukra fontos személy hajgumiját hordják. Ha neked tetszik és jól érzed magad vele, akkor nyugodtan viseld!

Ha valaki rákérdez, egyszerűen mondhatod, hogy a barátnőmtől kaptam, ez akár egy laza, menő válasz is lehet.

febr. 2. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se érdekeljen, hogy mit gondol más.
febr. 2. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A gimis fiúk nagy többsege, akinek van barátnője az hordja. Egyrészt cuki emlékeztető, kicsit mindig veled van másrészt a környezeted felé is jelzed, hogy van barátnőd
febr. 2. 09:46
 5/7 anonim válasza:
100%
Vannak olyan srácok akik a baratnőjük Melltartópántját teszik fel a csuklójukra. Szóval csak nyugodtan hord, nincsen benne semmi szégyellni való. Az hogy másnak nem tetszik ne foglalkozz vele. Ha neked teljes normális és tetszik akkor nincs akadálya. Kívánom nektkek nagyon sokáig, legyetek boldogok. <3
febr. 2. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is adtam a barátomnak hajgumit, amikor kicsit hosszabbra hagyta a haját. Azóta le lett vágva, de a hajgumi még ottmaradt. Szerintem szereti, hogy tőlem kapta, magától nem csinálna ilyet.
febr. 2. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a csajt és tetszik akkor miért ne hordhatnád a csuklódon. De ha nem jön be a csaj csak "van mert van". Akkor nem ez a hajgumi a problémád. ;)
febr. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!