Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom bevallotta, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bevallotta, hogy elég rosszul érzi magát, ha más srácokat bekövetek instán. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Szóval azt mondta, hogy mindig úgy érzi, hogy mikor bekövetek egy srácot, hogy ő "kevés" nekem, nem nyújt eleget, mert más érdekel. Mit lehet tenni, hogy ne érezze ezt? Egyszerűen lányokat, fiúkat egyaránt be szoktam követni, nincs köze ahhoz, hogy most vonzónak találom-e őket, vagy sem.
2022. dec. 14. 17:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy egy jó megoldás az hogy nem kovetsz be srácokat, vagy beszélsz a pároddal hogy ez nem jelent semmit, vagy kezelteti a kisebbségi komplexusat valami szakemberrel
2022. dec. 14. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ. Teljesen normális, ha például bekövetsz egy Forma 1-es pilótát, vagy egy színészt, mert kedveled a munkásságát. De ha csak úgy, random srácokat követsz be, az egy idő után nekem is fura lenne. Megoldás az lehet, ha megmondod a barátodnak, hogy kit miért követsz (de legyenek konkrét indokaid), a nulla értéket képviselő embereket pedig kiköveted.
2022. dec. 14. 17:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kiket követsz be? Osztálytátsakat/barátokat, vagy mondjuk színészeket akiket szeretsz? Ez teljesen normális. Ha csak úgy random követgetsz idegeneket az tényleg furcsa, bár nem tudom ki ellenőrizgeti ezt
2022. dec. 14. 18:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát random srácokat, innen-onnan közös ismerősöket, meg azokat akik bekövetnek engem.
2022. dec. 14. 18:13
 5/19 A kérdező kommentje:
De igen, vannak olyanok, akiket nem ismerek sehogyan. De például tetszenek a képeik, stb.
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura teljesen random emberek követése. Akár fiú, akár lány.
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mond azt a barátodnak hogy azért követed mert tetsznek a képei. Kb erre való az az oldal.
2022. dec. 14. 18:15
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezt ennyiből nehéz megmondani. Ismertem olyan lányokat, akik gyűjtötték maguk köré az orbitereket, és válaszolgattak is nekik konstans. Ha te nem csinálod ezt, azt rövid úton be tudod vele láttatni. Én nem ismerem a felhasználói szokásaid, így nem tudok értékítéletet alkotni.
2022. dec. 14. 19:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem teljesen. Miért nem tudsz meglenni random srácok képei nélkül? Annyira fontosak neked, hogy megéri ezzel a barátodat idegesíteni? Ha színészeket követnél, azzal nem lenne gond...
2022. dec. 14. 20:29
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Átérzem milyen a barátodnak, mert voltam hasonló helyzetben. Amíg nem kezdesz el velük beszélni addig nem gond. De ha sehogy sem sikerül a kompromisszum akkor ott a lehetőség egy másik fiókra ahol bárit követhetsz. Bár ez úgy jön le hogy valami bűnös dolgot rejtegetsz, de amíg nincs semmilyen kontakt az idegen fiúk és közted, nem az.
2022. dec. 15. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!