Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudom ezt megoldani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs mit csináljak.. A józan ész azt diktálná, hogy szakítanom kéne a barátnőmmel.. Nagyon bonyolult a helyzet, és inkább üzenetben írnám le. Akit érdekel, írjon egy lakhelyet, és kifejtem a teljes problémát.

Olyan dolgokat mondott ma el nekem, amiket valahol mélyen sejtettem, de nem akartam elhinni. Ma kiderült, hogy igazam van. Nem akarom őt elveszíteni, és nem teljesen értem, hogy miért.. Szóval akit érdekel részletesen a történet, az írjon egy megyét, vagy várost, és kifejtem a részleteket! 18/F

2017. febr. 12. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
na írd le öreg
2017. febr. 12. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Szevasz haver

Nekem is elmondhatod.

2017. febr. 13. 06:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!