Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez jelenthet valamit? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit? 17/L

Figyelt kérdés

A barátommal elmentünk sétálni és meglátott egy srácot. Mondta, hogy szerinte jól néz ki és ha meleg lenne nem bánná, ha csinálna vele dolgokat. Amikor kérdeztem, hogy konkrétan mire gondol, csak annyit mondott, hogy szívesen megölelné vagy esetleg megcsókolná.

2 hónapja vagyunk együtt, de ezelőtt még sosem mondta, hogy ilyen gondolatai lennének.

2017. jan. 29. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Akkor van egy rossz hírem... XD
2017. jan. 29. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Lehettél volna kreatívabb így hajnali 1kor :D ha meleg lenne akkor 2 hónap kapcsolat után gondolom nincs olyan hülye ember, aki így ezt kimondja :D
2017. jan. 29. 01:11
 3/7 A kérdező kommentje:
?? Egyrészt nem kitaláltam, másrészt egy szóval nem mondta ki, hogy meleg :D Csak annyit, amiket már fent is említettem.
2017. jan. 29. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Ebben nincsen semmi. Én lány vagyok és én is megnézem a saját nememet. Néha jobban figyelek a csajokra mint a mellette ácsorgó fiúra, szóval no para. Maximum bi
2017. jan. 29. 01:28
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Burkoltan fogalmazva mondta ki hogy b#zi
2017. jan. 29. 03:01
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik fiú ilyet gondol, annak a közelébe se mennék. Fuuuuuj....
2017. jan. 29. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
te jársz jól, a végén még két farok fog kúrni hivatalosan!
2017. jan. 29. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!