Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyit számít hogy mit gondolnak a haverjaid, lány barátaid, testvéreid a barátnődről?
Bocsi én is lányként írok.
Én másfél év alatt mindenkitől Megkaptam szinte hogy ,,inkább számíts" mert a barátokra azt mondják hogy kifejezetten ronda (mikor egyébként teljesen átlag kinézete van) de nekem eszembe nem jutna szakítani akármit is mondanak.
Tehát egyáltalán nem érdekel mások véleménye.
Értem, de ha tegyük fel: az egyik barátod megszólna hogy "Nem olyan szép lány, miért vagy vele? " vagy mondjuk a tesod hogy "Tök csúnya, miért vagy vele? Jobbat érdemelnél! "
Mi lenne a Reakciótok? :D
Szia!
Nem számít, neked se számítson.. Te életed, Te döntésed, hogy kivel vagy együtt. Mégis miért lenne az ő dolguk?!
Meg egyébként milyen barátaid vannak, hogy a szemedbe mondják, hogy ronda a barátnőd? .-.
A második kérdésedre válaszolva:
-Otthagynám (nem a lányt) vagy,
-Lehordanám..
Most komolyan... Mekkora szemétség már a másik barátnőjét szidni...
Heló!
Itt egy dolog számít, hogy neked tetszen. Egyik ismerősömnél például volt ilyen, hgy a lány nem tetszett neki annyira, mint "kellett volna", és ez is ahhoz vezetett, hogy szakítson.
Legyünk őszinték, ha az illető lány/fiú kinézete "zavar", még ha "szereted is", akkor előbb-utóbb valami lesz ez miatt. Folytonos duzzogás önmagad felé, örökös mentegetés, esetleg kínos beszélgetés erről az érintettel...
Ha visoznt neked tetszik, akkor minden rendben ezen a téren, mondjanak bármit mások.
(bocs, nem írok olyan hölyeséget, hogy csak a belső számít, meg hasonlók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!