Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre van gyógyír vagy csak én vagyok szerencsétlen?
Barátnőm akivel 7 hónapja voltam együtt (18) eléggé "fura". Egyszer azt írja szeret máskor azt hogy menjek a cuccaimért és hagyjam. Sokszor féltékeny hogy k*rvázom pedig sehol nem beszélgetek más lánnyal. Úgy kezel mintha átb*sznám pedig megbecsülöm. Multkor is azt mondja most nem akar kapcsolatot kicsit egyedül akar lenni mert "14éves kora óta mindig kapcsolatban van" holott az exe után 2 hónappal ismerkedtünk meg és azt mondta vágyik a szeretetre... azóta 8 kilót hízott (39kgre lefogyott az exe után) és azt mondta mellettem tud fejlődni is. Míg érettségizett mindig mondta h szeret meg hogy egész nyáron az övé leszek... most meg 3 hét szünet után egyedül akar lenni.. mikor nem is korlátozom őt semmiben.. ki érti az ilyen nőket?? Vagy én rontok el valamit?
16/F
Egyébként mind zenei és öltözködési stílusomban inkább az előző generációhoz tartozok... + ha nem kérdezi meg senki a korunkat akkor mindenki engem néz idősebbnek..
Egyébként próbálkoztam hasonló korúaknál, de a mai lányok stíluaa meg hozzáállása nekem annyira nem jön be így inkább az egyel idősebbeknél próbálkozok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!