Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert en vagyok mindig a szerencsetlen?
Ez mar tobbszor is elofordult velem, sot szinte mindig ez van. Ha a baratnoimmel vagyok nekik mindig osszejon valami srac nekem meg nem. Most is peldaul en es 3 baratnom megismerkedtunk 3 sraccal. Az elejen az egyik probalkozott nalam, legalabbis ugy tunt akar valamit, en kedves voltam vele beszelgettunk, nevetgeltunk aztan ennyi. Masnap a baratnom flortolgetett neki, lattam hogy be is jon neki. a srac ezert atengedtem neki. Egy masik baratnommel ugyanez. Es most mikor egyutt logunk mint valami 5. kerek ugy erzem magam kozottuk es mindig ez van. Szarul esik mert neztunk egyutt egy filmet 5en es a 2 baratnom a masik ket srachoz bujva neztek a filmet rohogcselve meg beszelgettek kozben. En meg csak ott ultem egyedul es rohadt szanalmasnak ereztem magam.Alapjaraton udvarolnak a fiuk es tudom hogy birnak is de allandoan ilyen szitukba keveredek amik elegge elveszik az onbizalmam es a kedvem is elmegy mindentol. Miert van ez es mit csinaljak mashogy?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!