Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok 176 cm magas, helyes, normális (néha kicsit egoista), a kortársaihoz képest éretebb tisztelet a kivétel, és egyszerűen nincs olyan lány akivel azt mondanám hogy össze lehetne vele jönni, de aki meg nekem tetszik az vagy idősebb nálam vagy nem viszonozza az érzéseket. Segítsetek. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És Mielőtt kérdeznétek Nógrád megyében lakok.

2016. febr. 15. 19:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy vastag lábú, vékony karú, közepes bár egy kicsit a teltebb felé megy a testem. Meg kocka os vagyok de ha van valakim akkor félre teszem a kockaságot és a lánnyal foglalkozok, szeretek beszélgetni, szeretek zenét halgatni meg szeretek motorozni mert megvan moped jogosítványom.
2016. febr. 15. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
képet kapok priviben? ;)
2016. febr. 15. 19:58
 3/9 Sansa Strak válasza:

Nem vagy szerencsétlen, csak fiatal még nagyon.Legyél türelmes, hidd el kialakul minden...14 éves vagy, nyugodtan probálkozz a csajoknál.A kudarcok megerősítenek!Eljön a te időd is, járj nyitott szemmel!

Mennyivel idősebb lány tetszik neked?

Ezzel sincs semmi probléma .

2016. febr. 15. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Már nem igazán tetszik mert nagyon összevesztünk 3 hónapja és azóta nem beszélünk egymással és nem is illettünk össze
2016. febr. 15. 20:04
 5/9 Sansa Strak válasza:

különben a sporttal változtathatsz a külsődön.

Arra nem gondolsz, hogy azért se kellene annyit kockulnod, főleg társaságban, mert az egyáltalán nem szimpi a csajoknak?

2016. febr. 15. 20:08
 6/9 Sansa Strak válasza:
Értem, akkor amint írtam járj nyitott szemmel. Ez most csak egy állapot, majd lesz jobb. Hidd el! Ne legyél pesszimista, sose mondj magadra olyat, hogy szerencsétlen vagy!
2016. febr. 15. 20:10
 7/9 A kérdező kommentje:
A kockulást ne értsétek úgy hogy napi 10 óra meg mindenhol csak kockulok, nem nekem napi 2 óra otthon suli után elég
2016. febr. 15. 20:12
 8/9 Sansa Strak válasza:
Nem én kértem a képet priviben, de minden hozzászólást én írtam eddig. Nem biztos, hogy küldenék képet magamról a helyedben!
2016. febr. 15. 20:14
 9/9 Sansa Strak válasza:
2016. febr. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!