Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
eddig egy normális fiúval sem találkoztam akire azt hittem hogy normális az egyik csak leakart velem feküdni a másik messze lakik és csak áltat a harmadik lesz*rja fejem...miért nincs egy normális fiú sem aki nem csak leakar velem feküdni aránylag közel legyen hozzám és foglalkozzon velem és nem csak hetente egyszer ha van kedve ír ha nincs akkor nem..és kedves meg figyelmes ilyen fiú nincs? vagy csak az én számomra nincs ilyen fiú? 16/l2015. dec. 17. 15:38
1/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem volt még szerencséd. Ha gondolod, írhatsz.
2/10 anonim válasza:
mert bedőlsz a jó fiúnak magát kiadó rossz fiúnak és aki meg tényleg normális az vagy nem mer lépni vagy észre sem veszed.
3/10 A kérdező kommentje:
de ha tudnám hogy olyanok akkor nem is beszélnék velük próbálok rendes fiút keresni de nem találok elhiszem hogy vannak de biztos engem elkerülnek vagy nem tudom..
2015. dec. 17. 15:47
4/10 anonim válasza:
vagy csak nem látod a fától az erdőt.
5/10 anonim válasza:
Nem te vagy szerencsétlen...nem tehetsz róla, hogy ilyenek kerülnek az utadba....
Lesz majd normális fiú is, ne aggódj.....csak valahogy téged idáig elkerültek, ami nem a te hibád!:)
6/10 anonim válasza:
Kicsim! Itt vagyok, én úgy meg hágnálak 24.én hogy a karácsonyfa is beleremegne :D
7/10 anonim válasza:
6-os te nem vagy normális. :D
Normális fiúk szinte mindig foglaltak de az elit sulisok általában normálisak. :)
8/10 A kérdező kommentje:
#6 jajj de bolond vagy :D
#7 koszonom :)
2015. dec. 21. 12:39
9/10 anonim válasza:
#7: A normális fiúk szinte mindig foglaltak?
Én nem így gondolom. Inkább a normális lányok foglaltak, akit a kevésbé normális fiúk "foglalnak le". A normális fiúk a mai lányoknak nem nagyon kellenek, tisztelet a kivételnek.
10/10 A kérdező kommentje:
Hat nekem egy normalis fiu kene es nem talalok..
2015. dec. 21. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!