Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 19/L
Nemrég megismerkedtem egy sráccal itt és azt akarta, hogy találkozgassunk, randizzunk. Nekem ez nem volt ellenemre. Elmentünk a megbeszélt találka helyre és a "randi" végén közölte velem, hogy egyáltalán nem érdeklem és van barátnője. Az ilyen f@**ok (megbocsássatok a trágár beszédért) miért csinálják ezt???
Most pedig a barátom, akivel egy hete ismerkedtünk meg közli, hogy szakítani akar, mert én még nem szeretnék szexelni vele.
Most én vagyok ilyen rossz természetű, ronda, átkozott korcs?
Szépen kérlek titeket, hogy ne írjatok trágár nyelvezetű válaszokat! ( Nyugodtan lehet sértő, megérdemlem, csak ne trágár!)
Köszönöm előre is mindenkinek.
"""Nyugodtan lehet sértő, megérdemlem"""
Miért érdemled meg?Semmi rosszat nem mondtál...
Egyszerüen csak ilyeneket sikerült kifognod.Nem mindenki ilyen vannak rosszabbak :D persze sokkal jobbak is akik tisztelnek....
Ez mekkora egy gyökér lehetett azta :O
Fel a fejjel, nem mindenki ilyen. Meg fogod találni azt akivel boldog leszel!
Mindkettő gyökér volt. Egyébként megértelek. A fiú, akibe évekig szerelmes voltam, végre lépett felém, és még ha úgy is tűnt, hogy tetszem neki (hónapokig beszélgettünk, mire egyáltalán meg mert csókolni), kiderült, hogy le akart fektetni. Nem tudom, hogy ez volt-e a legfőbb célja, vagy szeretett volna többet is, a lényeg, hogy azután a piás éjszaka után keveset beszéltünk csak. Lehet, hogy szégyellte magát, hogy annyira próbálkozott, vagy nemtudom, lehet, hogy ő is csak simán gyökér volt.
Na, de nagyon eltértem a témától. A lényeg, hogy van még időd megtalálni a megfelelőt, aki szeret és tisztel annyira, hogy kivárja, hogy készen állj a szexre. Mindenki megtalálja előbb-utóbb. Drukkolok :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!