Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 19/L

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy sráccal itt és azt akarta, hogy találkozgassunk, randizzunk. Nekem ez nem volt ellenemre. Elmentünk a megbeszélt találka helyre és a "randi" végén közölte velem, hogy egyáltalán nem érdeklem és van barátnője. Az ilyen f@**ok (megbocsássatok a trágár beszédért) miért csinálják ezt???

Most pedig a barátom, akivel egy hete ismerkedtünk meg közli, hogy szakítani akar, mert én még nem szeretnék szexelni vele.

Most én vagyok ilyen rossz természetű, ronda, átkozott korcs?

Szépen kérlek titeket, hogy ne írjatok trágár nyelvezetű válaszokat! ( Nyugodtan lehet sértő, megérdemlem, csak ne trágár!)

Köszönöm előre is mindenkinek.

2015. jún. 29. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert van sok köcsög itt akinek nincs jobb dolga mint mások szivatása. A barátod meg csak szexre ment és ezért szakított veled, az ilyenekkel ne foglalkozz. És szerintem a saját környezetedben ismerkedj. :))
2015. jún. 29. 16:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy igazad van, de lehet tényleg velem van a baj! :(
2015. jún. 29. 16:26
 3/14 anonim válasza:
100%
Biztos fogsz olyannal talalkozni aki szeret teged es kitart melletted. Csak nyitott szemmel kell jarni es ismerkedni. Van meg idod ne aggodj meg fiatal vagy nagyon:)
2015. jún. 29. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"""Nyugodtan lehet sértő, megérdemlem"""

Miért érdemled meg?Semmi rosszat nem mondtál...

Egyszerüen csak ilyeneket sikerült kifognod.Nem mindenki ilyen vannak rosszabbak :D persze sokkal jobbak is akik tisztelnek....

2015. jún. 29. 16:44
 5/14 anonim válasza:
Tökre megértelek, bár nálam úgy volt hogy szó nélkül lelépett a lány pedig már találkozót is megbeszéltünk... Ha akarod privátban leírhatom bővebben
2015. jún. 29. 17:21
 6/14 anonim válasza:
Nem egyedi jelenség, én is ilyen vagyok, csak az ellenkező neműek közül. Sosem szeretett senki, most pedig, hogy megtaláltuk egymást életem értelmével, a drága környezetünknek köszönhetően véget ért az álom.
2015. jún. 29. 19:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Tényleg örülök, hogy nem negatív válaszokat kaptam!
2015. jún. 29. 19:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez mekkora egy gyökér lehetett azta :O

Fel a fejjel, nem mindenki ilyen. Meg fogod találni azt akivel boldog leszel!

2015. jún. 29. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindkettő gyökér volt. Egyébként megértelek. A fiú, akibe évekig szerelmes voltam, végre lépett felém, és még ha úgy is tűnt, hogy tetszem neki (hónapokig beszélgettünk, mire egyáltalán meg mert csókolni), kiderült, hogy le akart fektetni. Nem tudom, hogy ez volt-e a legfőbb célja, vagy szeretett volna többet is, a lényeg, hogy azután a piás éjszaka után keveset beszéltünk csak. Lehet, hogy szégyellte magát, hogy annyira próbálkozott, vagy nemtudom, lehet, hogy ő is csak simán gyökér volt.

Na, de nagyon eltértem a témától. A lényeg, hogy van még időd megtalálni a megfelelőt, aki szeret és tisztel annyira, hogy kivárja, hogy készen állj a szexre. Mindenki megtalálja előbb-utóbb. Drukkolok :)

19/L

2015. jún. 29. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyen trógerekkel! A pokolban fognak élni a végtelenségig! Szemét aljas bunkók. De nem csak Te vagy ilyen szerencsétlen, hanem én is, csak én az ellenkező neműekhez tartozom. Normális lánnyal idáig alig találkoztam, 19 éves létemre csak egy normális lányt ismerek, de sajnos ő csak barátzónába rakott engem. Továbbá folyamatosan csak csalódom, nagyon ritkán látok csak normális lányt. De nem adom fel, mert tudom, hogy valahol vár rám egy normális lány. Minden fejben dől el, így ha elhiszed, hogy találsz egy normális fiút, akkor találsz is. SOha ne legyél pesszimista, mindig csak pozitívan gondolkozz! Én hiszem, hogy találni fogok egy normális lányt! Hidd el Te is és találsz.
2015. jún. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!