Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit reagálnátok arra, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök ott akarna aludni egy meleg fiúnál?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit nagyon imádok és ő azt mondta nekem, hogy ő ott alszik az egyik meleg barátjánál akivel még nem is találkozott. Leírta nekem, hogy tudja, hogy nekem ez mennyire fáj és ettől ő is szenved. Annyira ideges lettem, hogy leírtam neki, hogy nem találkozhatnak amit nagyon bánok, mert senkitől nem akarom eltiltani. Veszekedtünk rajta nagyon sokat és még sértegettem is néha. Bocsánatot kértem tőle utólag, de annyira dühös lettem, hogy nem bírtam már ki. Megbeszéltük, hogy nem alszik ott, de nagyon kevés időt tudnak találkozni (aminek örülök is). Most ha megengedtem volna neki akkor az már a becsületemet is sértette volna, mivel egy fiú álljon ki a barátnőjéért. Igaz, hogy meleg a srác, de akkoris nagyon féltékeny vagyok. Tegnap beszéltünk vele sokat erről, de még mindig nagyon fájdalmas érzés. Úgy kellett volna kezdenie, hogy magától elmondja, hogy inkább nem alszik ott miattam. Ebben szerintem nem csak a barátnőm a hibás, hanem a gyerek is, akit legszívesebben orrba vernék, mikor tudja, hogy barátja van, megis meghívja magához. A gyereket is elkezdtem sértegetni, a barátnőmnek elmeséltem, hogy ha olyan jó barátok akkor az a r*hadék már régen találkozót megbeszélt volna vele. Erre a fiúra eddig is nagyon féltékeny voltam, mivel minden képén megjelölgette egy közösségi oldalon. A fiú le is írta neki, hogy szereti (barátként). Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 13. 19:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Kettő dolgot fűznék hozzá:

1. Nem a melegen van a hangsúly, hanem azon, hogy még sosem találkoztak, de már együtt aludnának. Na ez nagy felelőtlenség, és gyakorlatilag mi a fa.sznak aludnak együtt?

2. Ha tényleg szenvedne attól,hogy ez neked mennyire fáj, akkor nem akarna vele aludni.

2016. jún. 13. 22:50
 32/40 A kérdező kommentje:
Ha nem alszik ott akkor csak 3 órát lehetnek együtt. Ő magától mondta, hogy nem alszik ott amint észrevette, hogy fáj nekem, de nagyon. Elég legyen neki az a 3 óra. Ígyis örülhet.
2016. jún. 14. 09:26
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Amíg végig nem olvastam a kommenteket, azt mondtam volna hogy a csaj visszafoghatná magát, gondolhatna rád is. De az utolsó válaszod kérdező.... Mi az hogy így is örülhet? Ha van egy csepp esze a csajnak ott hagy téged a p*csába. Semmi jogod korlátozni, főleg nem így hogy "örülhet" ha megengedsz neki valamit. Hát marhára nem kell az engedélyedet kérnie semmihez. Talán az a meleg srác megad neki valamit amit tőled nem kap meg, és határozottan nem a szexre gondolok.
2016. jún. 14. 18:50
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó válaszolóval teljes mértékben egyet értek
2016. jún. 14. 18:53
 35/40 A kérdező kommentje:
Félreértettél. Ígyis örülhet, hogy még velem van.:) Hogy ilyen megfordul a fejében. Simán megteszem, hogy szakítok vele emiatt.
2016. jún. 14. 19:05
 36/40 anonim ***** válasza:
94%

Haver, nem örülhet, hogy veled van

Szerencsétlen csaj, amiert melletted kell szenvednie.

2016. jún. 14. 19:53
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira nem vagy képes bízni benne hogy egy meleg fiúnál aludjon a csajod..egy MELEG fiúnál aki nem a lányokra bukik és csupán barátok..ez pont olyan mintha pórázra kötnéd, ami nem áll jogodban.
2016. jún. 14. 20:50
 38/40 anonim válasza:
100%
Hm... A szövegből én azt mondanám, hogy annyi csak a baj, hogy te nem ismered azt a meleg srácot, mert ha ismernéd tudnád hogy bízhatsz-e benne, de nem tudom :/ én tuti nem aludnék ugy az ismerősömmel (a lány) hogy nem bízik bennem a barátja, de akkor is fura, mert meleg vagyok de én biztos nem így oldanám meg, hogy dumáljunk, szóval elég... érdekes a szitu... :/ sőt mondanám a barátosnőmnek hogy "Nem fogja zavarni a barátodat, nem lesz ez így gáz?" stb stb, de mondom ilyet hogy nálam aludjon?? :/ nekem valami nem stimmel azt lehet csak az a baj hogy nem ismered a meleg srácot azt ennyi, mutassa be barátját a meleg srác smároljanak és talán mondom talán "én" elhinném hogy tényleg meleg :/ de abban is iagazad lehet hogy biszex :S az ugy megint gázos, abból nem derül ki hogy bízhatsz-e benne :/
2016. jún. 14. 23:17
 39/40 anonim válasza:
Ha 15 vagy neked hogy nem törölték a kérdésedet?? Az előző kérdésemet és regisztrációmat úgy törölték hogy csak úgy néztem mind a...
2019. ápr. 14. 09:15
 40/40 anonim ***** válasza:

"'Ígyis örülhet, hogy még velem van.:) Hogy ilyen megfordul a fejében. Simán megteszem, hogy szakítok vele emiatt."

A csaj akkor örülhetne ha megszabadulna tőled. Egyértelmű hogy zsarnokoskodó vagy, erőszakos, ráadásul olyan ostoba, hogy azt hiszed, jogod van parancsolgatni a csajnak. Jobban tenné ha sürgősen megszabadulna tőled.

2019. ápr. 14. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!