Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy mondanátok el neki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mondanátok el neki? Egyáltalán elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálok rövid, de érthető lenni.

Van egy barátom, aki régen osztálytársam is volt. Most együtt járunk edzésre. En nagyon kedvelem őt, mert mindig segít ha kell, megértő, es ferfias. Én 19 ő pedig 18 éves. Nekem nagy támasz, de mindig amikor terelném a témát melegebb vizekre, akkor elvicceli, igy nem tudom elmondani neki mert félek, poénnak venné. A főbb indokok viszont azok, amiért nem merem elmondani neki az az, hogy tartok tőle, hogy megutalna, többet nem szeretne velem edzeni, és nem segítene fejlődni,(Egyfajta edző nekem) és a régi poénokat úgy értelmezné,vagy lebaszna ha hozzaernek. Ezek a főbb okok ami miatt nem merem elmondani neki h biszex vagyok. Próbáltam arra hajazni, hogy majd egy buliban ha kellően részeg lesz akkor elmondom neki mert akkor őszintén válaszolna. Azon is gondolkodtam, hogy edzés végén elmondani neki, de félek, hogy akkor leblokkolna és nem tudná "le reagálni".

Úgy érzem a barátságunk elérkezett már ehhez a ponthoz, főleg, hogy én "úgy" is kedvelem.

Ti elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá, ha felétek jönne ez? Egyáltalán elmondanátok neki?

Köszönöm előre is!

(Remélem értelmezhetően fogalmaztam) :)

2016. márc. 26. 14:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
NE mond el neki! Miért akarod amúgy elmondani? Nem fontos a kettőtök kapcsolatában...
2016. márc. 26. 14:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem igen, mert én kedvelem őt, "úgy"... lehet rosszul fogalmaztam fentebb.
2016. márc. 26. 14:58
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Merlegelned kell.

a) bevallalod, elmondod neki: vagy elfogad, vagy elfogad es akar toled valamit, vagy nem fogad el

b) nem mondod el, a baratsag biztos, viszont ez a vonzalom felorolhet

szerintem aki barat, az akkor is barat ha kiderul rolad, ha

eloszor csak annyit mondanek el hogy bi vagyok, utana pedig idovel azt is hogy tetszik

nem vagy konnyu helyzetben

2016. márc. 26. 15:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondd el neki, hogy tetszik neked. Most gondolj bele, elég közeli kapcsolatban vagytok az edzés miatt, igencsak kellemetlen lenni neki ha kiderülne, hogy miközben egymáshoz értek meg minden, aközben te úgy gondolsz rá... Itt tök mindegy, hogy melegekről vagy heterókról van szó.
2016. márc. 26. 15:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, nekem is így volt, elmondtam a barátomnak, és kiderült, hogy utálja a melegeket. Azóta is basztat néha vele poénból. Természetesen nem jöttünk össze, de barátok maradtunk. Már nem rágódok rajta, és ez így sokkal jobb, hogy elmondtam.
2016. márc. 26. 17:22
 6/17 A kérdező kommentje:

Örülök a sok válasznak!

Igazából poenkodtunk mar ezzel meg mondtam is neki viccesen mindig. Igazából múltkor szóba is jott egy mozizas de gondolom mint barati. Szorakoztam is, mert mondtam neki, hogy "mozi utan tudod mi szokás..." amire viccesen kozolte h akkor is o fog engem :D persze poennak vettem, mert abszolút nem tunik annak vagy nagyon jol rejtegeti. Mindenesetre ti hogy tálalnátok neki?

2016. márc. 26. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feszegesd ezekkel a poénokkal a határokat. Nincs tapasztalatom, csak pasi vagyok, és ez a "na akkor most elmondom" szerintem enyhén kínos lenne:D
2016. márc. 26. 21:04
 8/17 A kérdező kommentje:

Összegezve:

Valószínűleg majd ilyen poenokkal betamadom, és megvarom mi lesz. Utana azert el fogom mondani, csak azt nem tudom hogyan es mikent kezdjek bele, vagy vezessem rá.

Nekem nagyon nagy törés lenne, ha utána nem szeretne velem találkozni többet.

Remélem azért a legjobbakat!

2016. márc. 27. 00:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló helyzetben vagyok, én már több mint 1 hónapja elmondtam neki hogy bele estem, mert tudtam hogy meleg és így tisztább játék lenne, ugyan akkor oda jutottunk hogy már köszönő viszonyba sem vagyunk.
2016. márc. 27. 10:48
 10/17 ftf1983 ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom, hogy az őszinteség a legjobb. Ha elmondod neki, akkor Téged nem fog tovább nyomasztani a dolog. Igen, ott a lehetőség, hogy negatív következménye lesz, de inkább egy biztos nem, mint egy bizonytalan igen. Amúgy az is lehet, hogy a barátod már sejt valamit és a poénkodások azért vannak, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból. Ha valóban jó barátok vagytok, akkor a színvallásodat ki fogja bírni, ha nem, akkor nem volt igaz a barátságotok.
2016. márc. 27. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!