Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok el neki? Egyáltalán elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá?
Sziasztok!
Próbálok rövid, de érthető lenni.
Van egy barátom, aki régen osztálytársam is volt. Most együtt járunk edzésre. En nagyon kedvelem őt, mert mindig segít ha kell, megértő, es ferfias. Én 19 ő pedig 18 éves. Nekem nagy támasz, de mindig amikor terelném a témát melegebb vizekre, akkor elvicceli, igy nem tudom elmondani neki mert félek, poénnak venné. A főbb indokok viszont azok, amiért nem merem elmondani neki az az, hogy tartok tőle, hogy megutalna, többet nem szeretne velem edzeni, és nem segítene fejlődni,(Egyfajta edző nekem) és a régi poénokat úgy értelmezné,vagy lebaszna ha hozzaernek. Ezek a főbb okok ami miatt nem merem elmondani neki h biszex vagyok. Próbáltam arra hajazni, hogy majd egy buliban ha kellően részeg lesz akkor elmondom neki mert akkor őszintén válaszolna. Azon is gondolkodtam, hogy edzés végén elmondani neki, de félek, hogy akkor leblokkolna és nem tudná "le reagálni".
Úgy érzem a barátságunk elérkezett már ehhez a ponthoz, főleg, hogy én "úgy" is kedvelem.
Ti elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá, ha felétek jönne ez? Egyáltalán elmondanátok neki?
Köszönöm előre is!
(Remélem értelmezhetően fogalmaztam) :)
Merlegelned kell.
a) bevallalod, elmondod neki: vagy elfogad, vagy elfogad es akar toled valamit, vagy nem fogad el
b) nem mondod el, a baratsag biztos, viszont ez a vonzalom felorolhet
szerintem aki barat, az akkor is barat ha kiderul rolad, ha
eloszor csak annyit mondanek el hogy bi vagyok, utana pedig idovel azt is hogy tetszik
nem vagy konnyu helyzetben
Örülök a sok válasznak!
Igazából poenkodtunk mar ezzel meg mondtam is neki viccesen mindig. Igazából múltkor szóba is jott egy mozizas de gondolom mint barati. Szorakoztam is, mert mondtam neki, hogy "mozi utan tudod mi szokás..." amire viccesen kozolte h akkor is o fog engem :D persze poennak vettem, mert abszolút nem tunik annak vagy nagyon jol rejtegeti. Mindenesetre ti hogy tálalnátok neki?
Összegezve:
Valószínűleg majd ilyen poenokkal betamadom, és megvarom mi lesz. Utana azert el fogom mondani, csak azt nem tudom hogyan es mikent kezdjek bele, vagy vezessem rá.
Nekem nagyon nagy törés lenne, ha utána nem szeretne velem találkozni többet.
Remélem azért a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!