Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy mondanátok el neki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mondanátok el neki? Egyáltalán elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálok rövid, de érthető lenni.

Van egy barátom, aki régen osztálytársam is volt. Most együtt járunk edzésre. En nagyon kedvelem őt, mert mindig segít ha kell, megértő, es ferfias. Én 19 ő pedig 18 éves. Nekem nagy támasz, de mindig amikor terelném a témát melegebb vizekre, akkor elvicceli, igy nem tudom elmondani neki mert félek, poénnak venné. A főbb indokok viszont azok, amiért nem merem elmondani neki az az, hogy tartok tőle, hogy megutalna, többet nem szeretne velem edzeni, és nem segítene fejlődni,(Egyfajta edző nekem) és a régi poénokat úgy értelmezné,vagy lebaszna ha hozzaernek. Ezek a főbb okok ami miatt nem merem elmondani neki h biszex vagyok. Próbáltam arra hajazni, hogy majd egy buliban ha kellően részeg lesz akkor elmondom neki mert akkor őszintén válaszolna. Azon is gondolkodtam, hogy edzés végén elmondani neki, de félek, hogy akkor leblokkolna és nem tudná "le reagálni".

Úgy érzem a barátságunk elérkezett már ehhez a ponthoz, főleg, hogy én "úgy" is kedvelem.

Ti elmondanátok? Hogyan reagálnátok rá, ha felétek jönne ez? Egyáltalán elmondanátok neki?

Köszönöm előre is!

(Remélem értelmezhetően fogalmaztam) :)

2016. márc. 26. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam anno én is elmondtam neki hogy bi vagyok de azt nem akartam elmondani hogy tetszik is de addig faggatott hogy elmondtam neki azt is hogy ő tetszik akkor kicsit kiakadt de semmi komoly azóta is jó barátok vagyunk
2016. márc. 28. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, történt valami köztetek?:)
2016. ápr. 3. 15:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem, még nem léptem.

Minden talalkozaskor valami kis erzekelek, és utána mindig olyat mond, vagy tesz, ami elbizonytalanít teljesen.

vacilalok rajta nagyon. Gondolkodtam azon ,hogy ha majd részeg leszakkor elmondom, de ugy meg nem lennék fair.

kedvelem meg minden, de ha emiatt kellemetlen lenne neki, meg nekem akkor nem lenne jo.

Egy fajta Házon belül nem lövünk erzesem van, hisz kicsit függök tőle.

2016. ápr. 3. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak, barátság, barátságnál kicsit több, aggódás stb, hát nem tudom mennyire nyomaszt vagy lesz egyre rosszabb neked azzal hogy csak bámulod és nem mondasz semmit, de sajna semmi jót nem teszel magadnak, valahogy pedig mondani kell valamit, ha tetszik ha nem, az rajta múlik mennyire normális és hogy végig tudja-e gondolni a barátod, hogy mennyire voltál ez idáig is normális, ami a "kedveled" dolgot illeti, na látod az gázos helyzet, arra nem tudnék mit mondani, most érdekes vagy fura lesz amit mondok de azt próbáld meg kideríteni, egy frappáns beszélgetéssel, hogy mennyire elfogadó, én úgy szoktam, hogy először tisztázom, egy tök személyes beszélgetés közben, hogy nekem mindegy kivel találkozom, hogy milyen személy, én mindenkivel szívesen beszélgetek, az nem jelenti azt hogy a másik nem lenne normális és utána hozzá teszem "még ha találkoznék egy meleggel is simán elbeszélgetnék vele, mert most kit érdekel hogy milyen ha normális" ez nem jelent semmit hogy ő más stb :) szóval jó lenne tudni hogy mennyire "modern felfogású" nem tudom hogy a többiek egyetértenek-e velem, mert mindenkinek van egy saját véleménye ezt tiszteletben kell tartani, de nekem ez, de lényeg az lényeg, valami úton módon de beszélned kell vele :) remélem, hogy megértő a barátod :)
2016. ápr. 3. 17:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

teljesen egyetértek veled. Valószínűleg ez lesz, meglatjuk mi sül ki belőle. Bar regebben utaltam ilyen dolgokra es elfogadonak tunt. Meglatom utana hogyan tovább.

;)

2016. ápr. 3. 19:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Egy kis frissítés:

Beszéltem ma vele. Ahogy fent javasoltak mondtam neki a témát, meg hogy mindent elfogadok, nincs elottem tabu tema, ami igaz is.

kertem h nyiljom meg előttem, mert sosem beszel az erzeseirol, es ajanlottam neki h engem érdekelne, szeretném ha annyira bizna bennem, hogy megosztana. Viszont hosszadalmas beszelgetes utan annyira jutottunk h o sosem beszél az erzeseirol mert neki olyanok nincsenek es senkire nem tartozik ezert sem mondja soha.

utaltam rá, hogy majd beszelni akarok vele egy szamomra kenyes témáról, dr en vagy szarul csinalok valamit, vagy istenért nem tudom ravezetni a szandekomra. (Hosszan szemezek vele,mosolygok, ajandekkal arasztom el,félreérthető bokokat is tolok de nem veszi a lapot.)

Viszont amikor kitertunk arra h nem-e azért nincs érzése mert rossz irányban keresgel arra persze azt valaszolta h o jó iranyban keres.

neha azt hiszem h ez mar nekem is magas.

Remélem at látható lett igy a végére. :)

( Elnézést a helyesírásért,de telon ezer év lenne)

2016. ápr. 4. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a haveri köröm mindig is tudta, soha nem változott semmi. Soha senkihez nem közeledtem fizikálisan, így mindig kiálltak mellettem. Ha valaki bejött azzal közöltem, de nem vártam el semmit. És mindig összejött a dolog, úgy, hogy nem én kezdeményeztem, kis pia, buli ez az. Sőt volt olyan aki nem is jött be és nyomulni kezdett. Mindezt úgy, hogy tudomásom szerint senki nem bi vagy meleg a haveri körömbe, bár többel voltam így vagy úgy. De ezt soha nem úgy fogtuk fel kapcsolat, hanem valami történt, soha nem volt elvárás a folytatás és nem ment a barátság rovására a dolog. Ez csak úgy működhet ha őszinte vagy és nem vársz el semmit, mert a barátság a legfontosabb, azt ha összejön valami jó ha nem az is jó.
2016. ápr. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!